PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 24 de juliol del 2009

El Barça és l'univers i les galàxies giren entorn seu. Agenda d'estiu: Un Gamper com cal, un fitxatge amb tatuatges i un Samuel sense feeling












































GUARDIOLA ÉS LA CLAU DE VOLTA DEL TEMPLE CELESTIAL ON ROMAN EL BO I MILLOR DE LA MÉS GRAN DE LES BELLES ARTS. EL FUTBOL ÉS L'ART MÉS EXIGENT I PER AIXÒ ÉS MATÈRIA RESERVADA ALS DEUS. AQUEST CURS SERÀ MÉS CELESTIAL QUE L'ANTERIOR. GUARDIOLA, DE BRACET, AMB DEU, POSARÀ TOTES LES GALÀXIES EN ORDRE. EL BARÇA ÉS L'UNIVERS I TOTES LES ESTRELLES I EL POLSIM SIDERAL DEPENEN DEL PAS FERM D'AQUESTA COLOSSAL INSTITUCIÓ SACRA I INVENCIBLE.



En Guardiola, senyor i cavaller, ja ho ha dit clarament: "Amb ETO'O no hi ha feeling".
Si ho diu en Guardiola, cap objecció. Bon vent i barca nova, senyor Samuel. Ningú et tractarà millor que a Barcelona. El feeling és bàsic!



Nosaltres seguim apostant per fitxar i recuperar Bogarde. Com Armstrong, el ciclista, pot tenir una segona joventut a can Barça. El fitxatge d'IBRA té un petit defecte de forma: ELS TATUATGES. Però el cos tècnic té magnífics massatgistes que li manllevaran la tinta a força de tocs i retocs manuals. A can Guardiola tot és possible. Esperem Bogarde!

Un GAMPER com cal. BARÇA-MANCHESTER CITY. Ja sabem que el GAMPER és el trofeu per excel·lència. La copa que mai podrà aixecar el Madrid. El Gamper promet: Enguany podem guanyar els dos Manchesters en un mateix paquet postal. United i City. Champions i Gamper!

divendres, 17 de juliol del 2009

MAXWELL SMART, SUPERAGENT DEFENSIU MADE IN GUARDIOLA

Guardiola a l'aparell. Quan el nen de Santpedor es posa les piles no hi ha qui el pari. Portavem dies de galactitis aguda. Aguantant les tonteries del paquet Cristiano, petxugant amb el patètic Kakà, estabornits amb un tal Benzema, etc.


Arriba Guardiola, geni i figura, i ens posa damunt de la taula un mite. MAXWELL!

Ni més ni menys que el Super Agent 86. El millor antídot contra el Kaos! Maxwell Smart, un tot terreny de la "zaga" que, de completar-se el tandem somiat amb Bogarde, farà del FC Barcelona una màquina definitiva per regnar el futbol intercontinental de manera indefinida.



Molt bona aquesta!!!!



MAXWELL SMART, dorsal 86,



ja és dels nostres.



Una nova genialitat de Pep Guardiola!!!!

model botes Smart 86 temporada 2009-2010

dimarts, 14 de juliol del 2009

BOGARDE VOL TORNAR A VESTIR DE BLAUGRANA


MERCAT D'ESTIU


"VULL TORNAR AL BARÇA I AJUDAR LA DEFENSA"

Winston Bogarde. Amsterdam, 14 de juliol de 2009

dimecres, 1 de juliol del 2009

L'efecte Moreneta arriba a Madrid

Mossèn FLORENTÍ " EL DIVÍ"

L'escolanet KAKA cantant el VIROLAI



Sant RONALDÍ


L'Efecte Moreneta s'encomana. El Real Madrid -equip que l'any vinent aspira a mantenir la categoria- fitxa homes amb projecció divina. Dos cristians per 154 kilets d'euros. Cristiano Ronaldo i el cristià Kaká. Sembla que els esforçós del Florentino per evitar el descens a segona no tenen limit.