PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 28 d’abril del 2010

EL APASIONANTE MUNDO DE LA TAUROMAQUIA


















MUSEO TAURINO


MATIAS PRATS Y PEPE CABRERA


Conozco la humildad, sencillez y modestia que tenia mi amigo Pepe Cabrera, que sistemáticamente, a lo largo de los años de ejemplar persona, ha dado quiebros a todo lo que sea notoriedad, vanidad o jactancia, nadie más lejos del orgullo, del engreimiento o de la soberbia que este hombre bueno, que creó el gran Santuario del toreo, Museo Taurino.

Y que supo mantener esa línea a lo largo de los años, en mis visitas a La Línea, ese pueblo que tanto quiero, no podía dejar pasar mi visita a mi amigo Pepe, y nunca dejaba de enseñarme la fotografía en la cual estoy entrevistando al gran "Manolete" y que le tengo dedicada, es cierto que la vida pasa, pero no pasa en el Museo Taurino, todo sigue igual, los grandes de la Historia están donde tienen que estar, me enorgullece saber que en este Cincuentenario, muchos grandes amigos de Pepe Cabrera Duarte, se acordarán de él, por eso hoy Pepe Cabrera, Gloria de la Historia de la Tauromaquia, orgullo de todos los campogibraltareños, espejo y ejemplo de caballerosidad y honestidad, este viejo aficionado te agradece la amistad que siempre me ofreciste, gracias amigo Pepe Cabrera.


REIVINDIQUEM EL GRAN PERIODISME ESPORTIU I TAURÍ DE MATÍAS PRATS (PARE). EL MÉS GRAN DELS PERIODISTES.


I ELS DE TV3 QUE N'APRENGUIN!






Tauromaquia

De Wikipedia, la enciclopedia libre

Saltar a navegación, búsqueda

Tauromaquia en la Creta minoica.

La tauromaquia (del idioma griego ταῦρος, toro, y μάχομαι, luchar) se refiere a todo lo relativo a la práctica de lidiar toros, tanto a pie como a caballo, y se remonta a la Edad de Bronce. Su expresión más moderna y elaborada es la corrida de toros, un espectáculo que nació en España en el siglo XII y que se practica también en Portugal, sur de Francia y en diversos países de Hispanoamérica, como México, Colombia, Perú, Venezuela, Ecuador, Panamá y Bolivia. Es también espectáculo de exhibición en China, Filipinas, Estados Unidos y Cuba. Las corridas de toros han despertado vivas polémicas desde sus mismos comienzos entre partidarios y detractores.

En sentido amplio, la tauromaquia incluye además todo el desarrollo previo al espectáculo como tal, desde la cría del toro a la confección de la vestimenta de los participantes, además del diseño y publicación de carteles y otras manifestaciones artísticas o de carácter publicitario, que varían de acuerdo a los países y regiones donde la tauromaquia es parte de la cultura nacional.




dissabte, 24 d’abril del 2010

VIROLAI A TOTA PASTILLA ! CIRIS ENCESOS ! REMUNTADA !


Per Mourinho és un somni...
i diu que nosaltres estem obsessionats...

Per nosaltres no serà
ni un somni ni una obsessió.


ÉS UN PLAER !




BARCELONISTES !!!!

Comença el compte enrera. Les hores prèvies del partit del segle les escalfem amb bona música. Ara toca relaxar-nos. La junta de la Penya Bogarde està fent un treball molt intens destinat a motivar l'afició. Som conscients que molts de vosaltres esteu perdent la vista amb els exercicis visuals davant de les espirals. Ens consta que els orientalistes de la Penya ja estan enganxats a la trama de Shiva i a les epistoles de Baba. Sabem que la Moreneta està sol·licitada i que aquesta respon a les vostres oracions. Som plenament conscients de que les adhesions arribades des d'Itàlia poden desestabilitzar l'Inter. Belucci, Vitti, Bianca Castafiore... gent de gran categoria, aposten per el nostre club.
Però l'esforç de concentració que esteu fent, amables penyistes i lectors, mereix una mica de música i és per això que hem rebut la col·laboració dels Hermanos Calatrava. Aquest duet s'incorpora, doncs, a les hores decisives i ens amenitzarà l'espera pacient fins el precís moment en que l'arbitre faci sonar el xiulet del matx del segle. Benvinguts els Calatrava a aquesta gran família bogardenca. Ells, com De Funes i altres inoblidables amics, ens ajudaran a passar relaxadament aquest compte enrera. Benvinguts siguin i més que mai:

Visca el Barça!


Des de tots els continents,
el món és un clam:
Remundada!








Mireu fixament els 3 pendols.
Els 3 gols que tú, amable penyista,
pots aconseguir a la remuntada del segle.











MIREU AMB MOLTA ATENCIÓ.
ÉS EL PODER DE LA MENT.
EL PODER DE L'ESPIRAL.
EL PODER DE LA REMUNTADA...

MIREU FIXAMENT. MIREU I PENSEU EN MESSI. MIREU, MIREU, PENSEU EN MESSI, MIREU, MIREU FIXAMENT, PENSEU EN MESSI, MIREU I NO RESPIREU, MESSI, MIREU FIXAMENT, PENSEU... UNA ALTRA VEGADA, ARA PENSEU EN PEDRITO. MIREU FIXAMENT, PEDRITO, PEDRITO, MIREU FIXAMENT, NO RESPIREU, MIREU, MIREU, MIREU, MESSI, PEDRITO, REMUNTADA, REMUNTADA, MIREU MOLT FIXAMENT, RE-MUN-TA-DA, RE-MUN-TA-DA....MIREU I CANTEU EL VIROLAI. MESSI, PEDRITO, MESSI, PEDRITO, VIROLAI, MESSI, PEDRITO...








MIREU FIXAMENT AQUEST ULLS...

REMUNTADA SEGURA.





AIXÒ ESTÀ FET. LA VERGE NEGRA ITALIANA AIXÍ HO HA DECIDIT ESCOLTANT LA TRUCADA
AMABLE DE LA NOSTRA MORENETA.




BIANCA CASTAFIORE,
EL ROSSINYOL MILANÈS, DECLARA:
"PER AMISTAT AMB LA MEVA AMIGA CATALANA MONTSERRAT CABALLÉ, ENCARA QUE SIGUI DE MILÀ, JO APOSTO PER EL BARÇA, SEGUR CAMPIÓ"




LA BOLA LLUMINOSA DE BABA DIU: 3-0




LES MÒNIQUES ITALIANES, BELUCCI I VITTI, COM SEMPRE AMB LA PENYA I
DONEM SUPORT AL BARÇA!




LES COSES CLARES.


LA LLIGA ESTÀ DECIDIDA EN UN DESPATX DE MADRID.


LA CHAMPIONS ESTÀ EM MANS DE LA MORENETA.

NO CAL PARLAR GAIRE DEL TRÀMIT AMB EL XERÈS (3-1),

NI DE LA RUTINA FLORENTINA A ZARAGOZA.

ARA TOCA MORENETA.

TOCA ESCOLANIA.

TOCA TIMBALER DEL BRUC.

TOCA MUNTANYA SANTA.

ARA TOCA EL CIRI ENCÈS I

LA MÀGIA DE LA CATALANA TERRA.



HA ARRIBAT

L'HORA DE LA VERITAT



ARA ÉS L'HORA !


EL DESTÍ ESTÀ ESCRIT


EN EL LLIBRE ROIG DE MONTSERRAT


FERMS I CONVENÇUTS


ENCOMANEM-NOS A LES GLÒRIES MONTSERRATINES


I SI TOT VA BÉ...

DE VACANCES AL CARIB !



MONJOS I MONGES,


TOTHOM A L'ESTADI !



FRARES I CAPELLANS,

TOTS A L'APLEC !




L'ESCOLANIA FILARÀ


DES DEL GOL NORD


Cantem cantem cantem

cantem, cantem cantem !!!!







MÉS QUE MAI AMB TÚ,

MORENETA ESTIMADA...

COM L'ANY PASSAT A STAMFORD BRIDGE !

IL·LUMINA LA CATALANA SERRA I PORTA EL BARÇA AL BERNABEU, OH! MORENETA AIMADA!!!!





REMUNTADA MONTSERRATINA!!!

REMUNTADA SAGRADA!!!!

DIMECRES, BITLLET A MADRID PASSANT PER EL NOSTRE PORXO DE LA LIÓ!!!!


MORENETA, ARA O MAI!!!!!!

REMUNTADA MILANESA!!!!