PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 20 de maig del 2010

ALGUNES ANOTACIONS DE FINAL DE TEMPORADA


Estimem Pellegrini.

Estimem un home bo i noble, un gran entrenador que ha estat acomiadat del Real Madrid per un explotador conegut per Florenstein Pérez. Hem de reconeixer que Pellegrini no encaixava en un cementiri grotesc com el tinglado que presideix Pérez. El president blanc prefereix gent antipàtica, antifutbolística i provocadora. Mourinho s'adapta millor als standards de la casa blanca. Pellegrini era i és, senzillament, bo i educat. Des d'avui la Penya Bogarde inicia les gestions per incorporar el xilè al cos tècnic de Guardiola i així podrà integrar un tripleta de solvència al costat d'en Pep i en Tito. Per damunt de tot, educació i bones maneres. Som un club d'acollida. Apostem per la justicia. Llarga vida a Pellegrini. Estimem Pellegrini.




portada del 31-5-2009



portada del 25-10-2009

La premsa al servei de Florenstein Pérez ha fet la feina amb el seu estil habitual

(aquestes portades son autèntiques i no han estat manipulades)


LA MORT DEL FUTBOL

El futbol està tocat de mort. Mourinho ha destrossat el noble art de la pilota. Aquest passarell va prendre nota al costat de Lord Bobby Robson. El portuguès, però, es va convertir en un mal alumne del mestre i, en deixar el FC Barcelona, va recorrer Portugal, Anglaterra i Itàlia per sembrar la mala llavor que mataria el futbol per on ell hi deixés l'emprenta. Curt i ras.


La gira luctuosa de Mourinho ha convertit Itàlia en el pitjor escenari de l'antifutbol. De sempre, Itàlia, ha estat el bressol de l'antifutbol. Avui, però, amb el passi fugisser de Mourinho, Itàlia i Milà passen a la història com a referents de la mort del futbol. Els que van presenciar la final de la Xampinyons van ser testimonis de com es mata el futbol.



MAI UN EQUIP HAVIA EXHIBIT UNA BEFA MÉS GRAN AL NOSTRE ESPORT com ho va fer l'equip de l'enterrador Mourinho. El magistral Bayern de Van Gaal, com va passar amb el grandiós Barça, va poder experimentar a les seves carns el que estem dient.



L'antifutbol, les males maneres, l'acumulació de defenses, la negació golejadora d'Eto'o (des que va deixar el Barça ja no juga a futbol), tot ha estat un manual de la tàctica mortuòria de Mourinho. I la UEFA? I la FIFA? Res diuen aquests organismes caducs. El futbol es mor i callen. Dit això, convé recordar que la darrera Champions League, abans de la mort del futbol, va tenir per campió el nostre club. El darrer campió LEGAL de la Xampinyons. No oblidem. Roma 2009, data final de la darrera Champions. Quan encara existia el futbol. Recordeu? El futbol!



La final de la Xampinyons va tenir per escenari un cementiri -com correspon en temps d'enterraments- anomenat Santiago Bernabeu. Un estadi lleig, un monstre arquitectònic. TV3 -la televisió més madridista del món- va coronar el maussoleu blanc amb una producció i realització faraònica i una retransmissió carregada de l'autobombo habitual d'aquesta cadena.

( els locutors Bernat Soler i Pichi Alonso al costat del nou cap d'esports Sandrino Perez amenitzant la prèvia de la final de la Xampinyons a les instal.lacions de TV3 )


TV3 va proclamar el seu amor al Santiago Bernabeu i, en temps de crisi i retallada social, va despilfarrar els diners del contribuent en un exercici nefast d'apologia d'un cementiri i d'un enterramorts. l'Antiestadi i l'antifutbol elevats a la categoria de mites per una colla de periodistes madridistes a sou de la Generalitat de Catalunya. De nou, Mònica Terribes té un problema. De nou, en temps de mort esportiva, demanem amb urgència la constitució d'una comissió d'investigació parlamentària: Què passa a TV3? S'han begut l'enteniment? Què hi ha darrera de la secció d'esports de la televisió de Sant Joan Despí? I això és només el començament.



La temporada vinent tenim Mourinho entre nosaltres, escampant la seva ira ente la gent i estenent la seva taca mortuoria. Mourinho viurà al cementiri blanc. TV3 ja ha mostrat les seves credencials blanques.

Però, com al cinema i a les millors novel·les, els bons sempre acaben guanyant. El futbol, la resurrecció de l'esport de la pilota, l'art i la màgia estan en bones mans: Guardiola i els seus. Villa és el primer reforç. Però no cantem victòria.



Un clon de Florentino amenaça el Nou Camp i plana damunt La Massia: Sandrino Pérez, conegut també per Florensandro Rosell. Anem amb compte. La mort passeja per les terres de ponent i camina entre la boira.


Els bogardencs estarem amatents.

La Junta de la Penya no farà vacances.




HEUS AQUÍ DUES INSTANTÀNIES DE LA FASE TERMINAL DEL NOSTRE "AMIC" MADRIDISTA . LES DESPROPORCIONADES INGESTES DE PEIX FREGIT HAN CAUSAT UNS EFECTES EVIDENTS EN EL COS DE LA VÍCTIMA. DE TOTES MANERES, RESPECTUOSOS COM SOM, APROFITEM L'AVINENTESA PER SALUDAR EL NOSTRE "AMIC" MADRIDISTA I PER DEMANAR-LI QUE NO ENS DEIXI MAI. VOLEM QUE AQUEST "ENTRANYABLE" MADRIDISTA ENS VISITI SOVINT I QUE SEGUEIXI AL NOSTRE COSTAT EN AQUEST CAMÍ NOSTRE DE VICTÒRIES I ALEGRÍES.


Signat : LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE



NOSALTRES GOVERNEM,



NOSALTRES FITXEM.



CORREN TEMPS DE VOLTORS I CANDIDATS QUE VOLEN REMENAR EL CLUB SENSE BRÚIXOLA I NI PROJECTE.


NOSALTRES- CANDIDATS IN PECTORE- ENS AVANCEM A TOTHOM I PRESENTEM EN EXCLUSIVA EL NOU ASTURIÀ DE CAN BARÇA


SOM ELS RESPONSABLES DEL FITXATGE DE VILLA. EL PREU INCLOU UNA APORTACIÓ A CAUSES BENÈFIQUES I LES INVERSIONS ES REALITZEN PER VIES ALTERNATIVES A LES DEL MÓN DE LES FINANCES.


SOM GENT NETA.


NOSALTRES FEM FITXATGES NETS



EN TEMPS DE CRISI I "PILOTASSOS".



QUE N' APRENGUIN !!!!!


diumenge, 16 de maig del 2010

L'UNIVERS PARLA BLAUGRANA






TOTES LES MÚSIQUES DEL COSMOS
ES RESUMEIXEN EN UNA:
L'HIMNE DEL FUTBOL CLUB BARCELONA
TOCAT PER L'INOBLIDABLE RUDY VENTURA.













EL MÓN ENS MIRA I ENS ADMIRA.
EL MÓN ENS APLAUDEIX I ENS MIMA.

La junta directiva de la Penya Barcelonista Winston Bogarde de Premià de Mar us anuncia que ben aviat tindreu un dossier detallat de tots els grans moments de la temporada. Tornarem a recuperar Louis de Funes, Luís Aguilé, Joe Regoli, Torrebruno, Tip i Coll. Evo Tongo, Els germans Calatrava, l'Abbey Road, l'esperit de la Lió, el doctor Florenstein, Abbamovic, monsieur Henry i els centenars d'amics que han fet possible el somni. Agraïm l'aplaudiment que mereixem sense modèstia.


Aquesta Penya és única i el seu blog és el millor de tots els que circulen per la xarxa. No abandoneu el blog. Les properes setmanes hi haurà un carregament continuat de felicitat i bons aliments.

Atentament.

Àngel Tati (president), Kimi Enric (secretari), Puro Kalikenyo Louroig (cap de les seccions femenines) i Xuan Xil·li (cap de publicitat, vendes i finances).

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE 2010



L'univers parla blaugrana. La cursa sideral va començar una meravellosa nit d'hivern a la petita i entranyable vila d'Alcorcón. En aquest indret de la galàxia central, va caure fet a miques el projecte delirant del faraó de les finances Doctor Florenstein.


La cosa va anar prou bé i la molt estimada ciutat de Lió ens va portar un regal continental inoblidable. La resta ja ho sabeu: Gendarmes, lioneses, caliquenyos i molt d'amor a uns colors i a una penya. Avui ja la tenim i la tenim ben grossa. I estimem el futur que porta el nom de Joan Gamper. La lliga al sac i 4-0 al Valladolid per anar fent creixer el sac. Ara escalfem motors per empenyer la nau fins la més gran de les fites: el Gamper!


Una perspectiva general

de la sala d'actes de

la Penya Bogarde.



Cridaners i educats,
els bogardencs viuen la festa del gol.


Okupació blaugrana

del porxo de la Lió.

La Canaletes del bogardisme!

AVÍS A TOTS ELS NAVEGANTS:

AQUEST BLOG NO FARÀ VACANCES.
LA TEMPORADA S'HA ACABAT PERÒ
LA PENYA BOGARDE CONTINUARÀ
CADA DIA OFERINT NOTICIES.
ARA TOQUEN FITXATGES,
ELECCIONS PRESIDENCIALS,
REFORÇAR LA NOSTRA BOTIGA,
OFERIR FELICITAT A L'AFICIÓ I,
SOBRETOT, PREPARAR EL GAMPER.
NO DEIXEU DE VISITAR-NOS.
BEN AVIAT OFERIREM UN AMPLI DOSSIER
GRÀFIC DEDICAT A TOTS ELS NOSTRES MITES
DE LA TEMPORADA MÀGICA.
SEGUIM AMATENTS AL MILLOR BLOC DEL MÓN.