PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 25 de maig del 2012

Campions de la primera edició de la copa de la República dels Elefants 2012



Presentem Jordi Moix Sound System
La sensació del Vicente Calderón. 
Mister Moix D.J. In Live!
La màxima potència sonora al servei del ball!


Jordi Moix pareja de baile de Shakira - YouTube

www.youtube.com/watch?v=hvSWb8JOCIUNuevohace 21 horas - 13 s - Subido por 0skis
Jordi Moix bailando y calentando para la fiesta de esta noche.



ANEM DE SAFARI AMB TITO VILANOVA.

A TOTA TROMPA, BARRACA I SENSE PIETAT!

El palmarès blaugrana no té aturador. Amb una Champions guanyada per l'antifutbol i després de la lliga del tongo més rotund, el football ha tornat a brillar en ocasió de la primera edició de la Copa de la República dels Elefants. El Barça inaugura la llista dels guanyadors d'un trofeu revaloritzat que pren el relleu de l'antiga Copa del Rei i de la juràsica Copa del Generalísimo. 3-0 davant d'un Bilbao una mica madriditzat però degudament acompanyat d'una afició noble i encantadora.



 Messi i super-Pedrito a barraca. Piqué i Javier "Hammer" Mascherano solemnes. Pinto-Pintor que paras con amor...l'adeu del Pep Guardiola i la nova era que comença amb la barra lliure del football total de Tito Vilanova.

Ambient de gala al Golden Corner capitanejat per un colossal Jordi Rovelló dirigint amb mà de ferro la grada bogardiana amb el suport de la plana major de la penya més penyista de les que es fan i es desfan. Una passada voladora i zenital. Super!


 Menció especial als agents de la Zepo totalment integrats a la 
roda culé. Els Zepo Boys confrateritzant amb el bogardisme i fent barrila xerrant de política balcànica, han culminat una nova fase del bogardisme que incorpora elements eslaus, montenegrins i croats. Grans, molt grans, els de la Zepo! La nostra Zepo!


I gran, molt gran, també l'hermano Ramon 
cridant a viva veu el crit de guerra: "Granujas, Granujas!"








Tornem al matx i tornem a l'ambient de gatzara política. Aguirre no hi era. Tampoc Franco, ni José Antonio, ni Aznar i ni Rajoy. Lamentablement tampoc hi era Rubalcaba (ai, madridista!). Extraordinari el clam republicà i plurinacional sortit de les goles de les aficions d'ambdós clubs. Si que hi era Shakira, embogida, ballarina, contagiant el seu vaivé de cintura entre directius i VIPS de pa sucat amb oli.



Shakipower 2012/2013/2014/2015/2016/2017...Titomania segle XXI


I el bogardisme? Fantàstica prestació en el palco. Al costat del Principe       Felipe, el senyor Josep -el Sindic de la Penya Bogarde-, Alfonso -el "león" bogardià-, Puro Kalikenyo i Conrad Canaló. Brutal!  Colossal! Zenital! Un cas enorme de FOOTBALL!                              
 
                                                                       
I ara...a ballar, a ballar i a gaudir:

Henry Mancini - Baby Elephant Walk

www.youtube.com/watch?v=gwxu7YLv97E24 Oct 2010 - 3 min - CatBallouCountrygirl
Álbum: Hatari! (1962)

diumenge, 20 de maig del 2012

Salvem el Football ! Preparem la festa dels elefants !






Darreríssima hora:

Esperanza Bankiaguirre 
demana la suspensió del 
matx de la Copa de la 
República dels Elefants.




Esperanza Aguirre: "La final de Copa se debe suspender y ...
  1. www.sport.es/.../copa.../esperanza-aguirre-final-copa-debe-suspender...
    hace 3 horas – La presidenta de la Comunidad de Madrid denunció que "los ultrajes a la bandera o al himno son delito en el Código Penal" y defendió que su ...

La senyora Bankiaguirre no pot suportar que un estadi madrileny s'ompli de seguidors bascos i catalans. No suporta que un dels dos equips (el Real Madrid no hi serà present) pugui endur-se la Copa de la República dels Elefants. Esperanza Bankiaguirre utilitza arguments insólits (xiulets a l'himne d'Espanya) i no s'adona que aquesta copa és un acte republicà d'alta categoria. Bankiaguirre vol distreure la gent davant l'evidència que el nou format republicà de l'antiga copa del Rei i anys enrere del Generalísimo, s'ha convertit en el trofeu més important de l'any i ha rellevat la lliga a un esglaó molt inferior. Tot s'hi val. Da-ba-da-ba-dà!


Entretant, Cristiano Gominoles ja parla de canvi de cicle i de que ell és l'home escollit, el millor de tots...quina barra! Sort que el Sindic Josep -arma secreta del bogardisme-, el Missatger, Óscar, Marga Bosch i l'Artiach de La Llagosta, han participat en un sopar de germanor amb Pedro Ramis i el nou vicepresident del Barça Jorge Valdano. El sopar ha servit per rebre les peces discordants del madridisme. Bona iniciativa de la nostra Junta exterior.


Darrera hora:


Escandol textil. La nova indumentària del Barça és espantosa. Ja hem aguantat un any amb la samarreta més lletja de tots els temps i ara es supera la marca amb un model tenebrós i antibarcelonista. 

Sortosament, una delegació del bogardisme s'ha reunit a Londres i ha negociat una alternativa consistent en l'adopció de la samarrera del West Ham. Els directius Kalikenyo, Correcamins i Pare Zepo han encapçalat la delegació bogardista que s'ha entrevistat amb la vice-chairman Karren Brady i ha presentat la nova equipació patrocinada per l'hospital del doctor William Sbobet (que ha lluit la flamant i preuada samarreta a la mateixa reunió). 
Informa Arcadi Alibés.



Núria Feliu aconsegueix in-extremis un acord 
amb la direcció del Frente Zapatista (FZLN).
 El bogardisme lluitador adquireix un nou suport internacional que afegeix experiència i organització. 


Preparem la final republicana del elefants.




Oblidem l'antifutbol chelsimadridista...preparem la festa de la Copa de la República dels Elefants! Torna la        màgia i torna el Football. Mostrem imatges de l'agitació que desferma la finalíssima del divendres.                    
                                                                                     



El quartet calavera del futbol (Tino Tónguez Pérez, Jan Laportónguez, Abramovic Tonguic i Silvio Tongusconi) volen matar el football i aposten per una barreja de "furbo", calcio i trinxerisme. 

Bad Chelsea, Il·legal Madrid i Milanusconi a la picota, segons dictamina la FIFA en boca del seu president Louis de Funes.
Sort tenim de la bona gent del Bayern, del Barça, de l'Alcorcón, de l'Olympique Lyonnais i del West Ham.

El bogardisme prepara la setmana fent memòria dels fets de Wembley (l'estadi blaugrana de sempre i hammer des de dissabte) i encarem el camí que ens portarà a la final de la Copa de la República dels Elefants. La Penya Bogarde nomena a Josep (l'home de la cinta vermella als ulls) com a nou sindic del bogardisme. En Josep assumirà la defensa del soci davant de les agressions dels madridistes.


Aqui teniu el reportatge del bogardisme british Wembley/Premià/West Ham i el cartell oficial de la copa republicana. Obrim espai de comentaris per fer apostes i "porres". 

Visca el Football!

 CLIQUEU A CONTINUACIÓ: The Golden Corner Pride: La força de Premià porta els hammers a la Premier League (passant per la Font del Cargol i el Golden Corner...

penyabogarde-goldencorner.blogspot.com/

dijous, 17 de maig del 2012

Jan Laportónguez nou vicepresident del Real Madrid i el poble bogarder pren els carrers i les places

CUMBIA SONIDERA DEL TRAICIONERO,CON LOS DE AKINO ...

www.youtube.com/watch?v=pyhff3JGtp4







Fotografia de Henrich Von Almarr. 
Laportónguez amb els pantalons del Madrid després 
d'afanar-li un puro al nostre soci Kalikenyo.



Laporta ja és el vicepresident del Real Madrid. Les coses són així. Nosaltres els bogardistes, mai oficialistes, estem molt lluny de les disputes entre Laportónguez i Rosellnabeu. Hem dit milers de vegades que el nostre moviment no es casa amb els poderosos del caler (ni que siguin de casa). No som papanates! Som bogardistes i insurgents. Estimem el Football i la gent de bar. Som gent de bar i "BARricada". El barcelonisme outsider dels de baix creu en la dinàmica històrica i en l'avenç de la pilota lliure de transgènics, capitals, saragates i d'aprenents de locutors i periodistes. Ja tenim les proves. Maxwell Smart ha captat la primera trobada entre Tónguez i Laportónguez. L'antic Jan, flamant madridista, ja llueix l'equipació blanca i n'està orgullós. Cofoi d'un peça, el nano!


 La primera mesura del nou nucli dirigent "janflorintinesc" ha estat l'adquisició degudament equipada del més anhelat dels fitxatges blancs: Dani Alves. El brasiler ja toca la bimba vestit amb el color del club dels seus amors. Aviat arribarà el torn del Cristiaslatan Ibrahimovic. Temps al temps i el temps vola, vola alt i no perdona. El temps, com el condor, passa. Així ho cantaven Simon i Punset, trobadors coneguts també com a Simón i Garfunquell.


Entretant, les masses abogardades okupen places i plantegen alternatives fiables. Diuen que el moviment dels indigbogardats no té liders ni programa i que és incapaç de fer una proposta viable. Fals! El bogadisme es mulla. El 15-M no s'atura a la plaça del poble i quan convé pren el brau per les banyes en favor del gran canvi. Ha arribat l'hora de tenir una presidenta. Una dona davant del club. Iniciem la campanya per col·locar Núria Feliu al vertex més alt del barcelonisme.



 El ceptre de la república blaugrana ha de portar l'aroma de Sants! El tandem Feliu/Vilanova ens donarà força als despatxos, a les assemblees, als carrers i al mig del camp.


Però tot això passa justament ara. A les portes del matx de la final de la copa de la República dels Elefants i coincidint amb el primer aniversari del moviment dels Indibogarditzats.

TV3 i El Mundo (via Salvador Sostres) fan la tenalla amb Laportónguez per desestabilitzar la nau roselliana. Nosaltres tirem pel dret i apostem solemnement per Núria Feliu. La precampanya està desfermada i l'estiu portarà intensos capítols de lluita i triomf. En Tito no estarà sol. Ens tindrà a tots nosaltres i, al costat i ben a prop, la Núria Feliu apretant les dents i animant la gent de bona voluntat. Més lluny, cal anar més lluny! 


dijous, 10 de maig del 2012

INDIGBOGARDITZACIÓ




CAMPIONS UNA VEGADA MÉS,
NATURALMENT.

(ALONE AGAIN. NATURALLY)

 

Gilbert O'Sullivan - Champions Alone Again (original version) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=D_P-v1BVQn8
18 Ago 2006 - 4 min - Subido por valliseasons1
enjoy. gilbert o'sullivans alone again in its original form. not that cruddy kareoke version with redubbed crap ...



 


LA INDIGBOGARDITZACIÓ 
OKUPA EL CARRER.


Milers de indigbogaditzats okupen places i carrers al llarg del cap de setmana de l'aniversari dels fets de Sants. 
Ara just fa un any que recordem la primera barricada de Sants. 
Núria Feliu va liderar un moviment que no s'atura. 

 

Els darrers episodis (magistralment explicats a la crònica anterior) han augmentat el nivell d'indignació popular i s'ha fet palesa als carrers mundials. El cas Bankia, el mourinhisme, el florentinisme i la il·legalitzacio del Real Madrid han catapultat les masses en una dinàmica sense aturador en favor de la llibertat. 
Mostrem a continuació diverses escenes dels 
punts àlgits de la represa insurreccional. 








També tenim testimonis gràfics de la capçalera de la manifestació de Barcelona que ha comptat amb una representació del bo i millor del bogardisme. 

 
La pancarta central ha estat sostinguda per gent molt bogardiana. Entre els pancartistes hem pogut veure a Punset & Garfunkel, el soci Artiach, Bosón de Higgs, Marga Bosch i el seu Verb, l'esperit d'Esnaola, el Missatger, Òscar Waits, Núria Feliu i Conrad Canaló. Una gran mostra de la flor i nata del bogardisme. Anem forts i a totes! I el Vilanova Team empata a 2 al camp del Betis posant la cirereta al pastís d'una nova lliga al cabasset i ben guanyada. 
Campions! Alone Again (Naturalment).




LES CLAUS DE LA LLIGA 2011-2012.

DOSSIER MAXWELL SMART

 maxwell smart, el nostre agent 86


Raphael: Escándalo (1998) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=sf50MqVFHA822 Febr. 2009 - 5 min - Penjat per borjamg
Raphael, en Televisión Española (TVE) para la Gala de Fin de año 1998, cantando su éxito Escándalo.



DISSABTE 12 TOTS AL CARRER PER DIR PROU!










ANIVERSARI DE LES ACAMPADES
 I BARRICADES  INDIGBOGARDIANES
...TORNEM A LA LLUITA!


...MIREU EL FLORENTINISME COM LES GASTA.
(INFORMACIÓ DEL DIARI EL PUNT) 


OKUPEM PLACES I CARRERS. 
VISCA EL MAQUIS DEL RIPOLLÈS!
VISCA LA COMUNA DE SANTS! 
ENDAVANT BOGARDISTES DE LA TERRA!


Cristiano, el ‘regal' de Bankia
Caja Madrid va finançar el 2009 el fitxatge de Cristiano Ronaldo amb un crèdit de 76,5 milions
La caixa pública, controlada per Esperanza Aguirre, es va transformar el 2010 en Bankia i ara necessita 10.000 milions


(text: EL PUNT/AVUI. 10/05/2012)

L'estiu del 2009 va ser calent a Madrid. Florentino Pérez havia recuperat la presidència del Real Madrid i necessitava urgentment una carretada de milions d'euros per finançar el seu segon projecte i fer front a la supremacia esportiva del FC Barcelona. Dir que va tirar la casa per la finestra és poc. En poc més d'una setmana va fitxar Cristiano Ronaldo (94 milions d'euros) i Kaká (65). Més endavant també cauria Benzema (45). Per fer-ho va necessitar 150 milions nous de trinca. I quina entitat pública va acudir joiosa a la crida de Florentino? Ho heu endevinat. Caja Madrid, presidida llavors per un amic íntim d'Esperanza Aguirre, Miguel Blesa. El 2011 Caja Madrid, que amenaçava ruïna per culpa de la bombolla immobiliària i per inversions a tort i dret en projectes polítics del PP, es va privatitzar i es va convertir en Bankia amb un exministre i amic de José María Aznar, Rodrigo Rato, com a nou president. El conte ha acabat aquesta setmana, quan s'ha sabut que Bankia haurà de ser salvada per tots nosaltres amb més de 10.000 milions, una suma que fa feredat al costat dels 270 milions que exigeix el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, de més al govern espanyol per a l'exercici del 2012.


Quan va donar el crèdit a Florentino els gestors de Caja Madrid ja es trobaven sota sospita per la seva participació activa en el mercat immobiliari i perquè havien tallat l'aixeta del crèdit a les famílies i les petites empreses. La ministra d'Economia, Elena Salgado, i el mateix president, Rodríguez Zapatero, es van “sorprendre” pel crèdit concedit per una entitat pública per pagar dos jugadors de futbol, Cristiano Ronaldo i Kaká.


En alguns àmbits externs a la central lechera l'operació va ser qualificada d'escandalosa, i n'hi havia motius. La part del crèdit concedida per Caja Madrid (76,5 milions) tenia una carència de dos anys. Fins l'estiu de l'any passat el Madrid no va haver de tornar ni un cèntim a la caixa, que ja queia a trossos. L'interès també era, per dir-ho suaument, d'amic: l'euríbor més dos punts, molt per sota del 7% amb el qual es finançava Caja Madrid amb les polèmiques participacions preferents.


Veient les crítiques lògiques que va despertar l'operació, Caja Madrid es va haver de defensar amb una compareixença de Miguel Blesa: “No entenc les crítiques. Per què hem de discriminar una empresa que dóna espectacle a milers der persones cada diumenge?”


El préstec al Madrid per Cristiano Ronaldo també es va posar sobre la taula en la seva transformació en banc. El crèdit de 76,5 milions va ser inclòs com una garantia per obtenir liquiditat per part del Banc Central Europeu. Bankia també va incloure en aquest paquet altres grans préstecs concedits per Caja Madrid a empreses espanyoles. La majoria eren a societats d'un grup empresarial presidit per Florentino Pérez, ACS (208,9 milions), Acciona (170,7) i FCC (100,1).


La connivència de Florentino Pérez en el Madrid va tocar sostre en la seva primera etapa de president, en què va gestar el conegut pelotazo, que li va permetre ingressar 500 milions d'euros el 2000, exactament la suma de diners que es va gastar en fitxatges fins al final del seu mandat. No es pot negar que és un bon gestor.

  
 I més notícies:                                                                 

In Spain, a Debt Crisis

 Built on Corporate Borrowing                                     

(A Espanya, una crisi del deute construïda sobre l'endeutament de les empreses)




Denis Doyle/Bloomberg News



Florentino Pérez, the chief of Grupo A.C.S. The company, saddled with a 9 billion euro ($11.7 billion) debt pile is in the midst of a frantic campaign to distance itself from the Spanish economy.


( Publicat avui al THE NEW YORK TIMES 10-5-2012)

DUES PORTADES DE L'SPORT:
11/05/2011 i la del dia del fitxatge del"gomines".                              

Raphael: Escándalo (1998) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=sf50MqVFHA822 Febr. 2009 - 5 min - Penjat per borjamg
Raphael, en Televisión Española (TVE) para la Gala de Fin de año 1998, cantando su éxito Escándalo.