PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 26 d’octubre del 2012

Festival a Vitòria en ocasió de la copa del reietó + Maneta Vallecana i un "Rayo de Song" + El Madrid perd 7 copes d'Europa


Louis de Funes és l'home-marcador i ens mostra el resultat. Matemàtica pura. Teorema precís. Perfecció.
Una meravella entre setmana. 0-3 i a dormir la mona!
Nit agradable a Vitoria. El Barça la clava i no hi ha manera de perdre partits. El potencial de Tito Vilanova marca càtedra i fa oblidar el guardiolisme. El Barça és així. 

S'incorporen al bogardisme els dos nous socis de gala: Viriato i Lester Cadires. Entra en escena el gran Creixell. El nou trio bogardià ensenya les urpes. 



Louis De Funes, repetim, és l'home-marcador i exhibeix al resultat a la fotografia de l'estudi Gomelski. Felicitem a TV Marca. La tele enemiga ha fet una transmissió sonorament impecable i infinitament millor que les de TV3 (Què passa a TV3?). Com diria en Kalikenyo: "Això és no-ciu". Barraca, copa, panellets i castanyes!



 Informació del darrer partit de Lliga amb el Rayo.




Villa meravella. Un Rayo de Song, oh, oh, oh! i l'espectacle colossal d'un Tito Vilanova que trenca tots els registres d'imbatibilitat. El món sap que això va de debò. Messi és així. És diví i serafí. Més i més.

 

Ambient de gala al Golden Corner amb un extraordinari Jordi Rovelló alçant la veu i trastocant el cosmos. 

 

Som uns essers descaradament sobrenaturals i Montoya és el nostre mecànic virtuós.

ENTRA EN UNA FASE CRÍTICA



Escandol enorme. Núria Feliu ha fet públic el veredicte. En nom del comitè de disciplina conjunt de la FIFA i de l'UEFA, la lider bogardista ha llegit la declaració d'aquest estament internacional a la tribuna de Nacions Unides i ha anunciat que el Real Madrid es queda sense 7 copes d'Europa. 


 El tema és complicat, laberíntic i capciós. Les sessions han estat molt intenses. Només cal veure les fotos per comprendre l'abast d'aquesta situació sense precedents.


Aplicant paràmetres molt escrupulosos inspirats amb el cas Armstrong, el fenomen pren una gran volada. Les copes perdudes resten vacants. L'informe conclou que la sanció està argumentada en base a sub-informes sofisticats recopilats per la comissió mixta investigadora i científica, integrada per 3 agents de la Zepo, el doctor William Sbobet, l'inspector Louis de Funes i l'Hermano Ramon. Entre els assessors s'ha comptat amb la feina decisiva del sindic Josep, l'investigador Smart-Bereshit, el contramestre Esnaola, els matemàtics Olañeta i Canaló i la paraula final del president del tribunal -amb perruca victoriana- Lord Demian. Núria Feliu ha llegit el document i ja consta a les actes dels respectius organismes. Mostrem a continuació algunes instantànies gràfiques obra de Joan Gomelski -arxiu AEKK- amb fragments dels dies de glòria blanca i de la sessió informativa de la senyora Feliu. 

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Champions: Gaites a trenc d'Alba + Lliga: Tempesta de gols a Riazor: Maneta blaugrana, hat-trick de Messi i vaselina màgica de Jordi Alba.


Desfilada de gaiters i batukades.  
Grandiosa barra lliure 
de Whisky al Nou Camp. 


Visita escocesa, esplendor a l'herba,
begudes potents, gols, rots, gaites,
 i, a la fí,  alegries a trenc d'Alba. 

 

Barça 2, Celtic Glasgow. 
"Saca el güisqui Cheli para el personal".


4-5 a Riazor. Una maneta impecable del FC Barcelona dirigit per Aleix "Song" Cançó. Song, Song, Blue!


Un Hat-Trick superlatiu de Messi i, sobretot, la vaselina màgica de l'inconmesurable Jordi Alba que aixeca l'estadi en un Da-ba-da-ba-dà invertit i colossal. 



Ambient de gala màgica al Golden Corner: 
Les senyores Teresa Eulàlia Montoliu i Clementina Sorribes marcant estil i mostrant el seu vampirisme culé. Això és una festa grossa i sana. Campions per nassos.


El duet tropical  Gisela-Rubén  presenta les seves credencials al bellmig del Golden Corner escortat pels mossos de la Zepo. 


Impresionant aparició de la Moreneta passejant entre cerveses i entrepans i, sorpresa final insólita, amb la presència de l'ex-diputat Joan Ridao celebrant el gran moment del club al costat de l'Andreu Nin, Puro Kalikenyo i Lord Demian.






El Barça torna a estar enxufat al factor Bogarde i reparteix intriga, suspens i misteri. El soci Alfred Hitchcock -vestit del Barça- introdueix el climax necessari per no perdre detall. La maneta és el senyal del barcelonisme invectiu i guanyador.



dissabte, 6 d’octubre del 2012

After Matx: El bogardisme en imatges. Ambient de gala a la festa del tucàn. El Barça deixa l'Il·legal Madrid a 8 punts.

DARRERA HORA INTERPLANETÀRIA.
Lionel Messi supera tots els records. Aquí teniu el video de la més gran de les jugades de l'astre culé. 


XISCO+PEDRO RAMIS+
LAURA LLOMPART+FONTÀ
(el nou crack culé del Mallorca)


IMATGES MAGNÈTIQUES D'UN BOGARDISME QUE CREIX EN ESCREIX I QUE VERTEBRA LES NOSTRES VIDES, ELS NOSTRES SOMNIS I LES NOSTRES BARRICADES.

Foto superior: Paul Bley, Correcamins Bellugadís, Teresa Eulàlia Montoliu, Clementina Sorribes, Pep Albert i, assegut, Àngel Moore (vingut des de Londres-Newham).



Foto 2: La plana major de la ZEPO escoltant a Àngel Moore.



Foto 3. El pianista Henry Martínez treu la calculadora (8 punts).



Foto 4. El bogardisme no té fronteres, un altre Àngel després de bufar 82 espelmes.



Foto 6. El futur del bogardisme està assegurat. La divisió Super 3 de la penya ja té fotoperiodista.



Foto 7. Eufòria a la grada Zepo. Els nostres agents acompanyats de Vladimir Ulianovic Lenin i el veterà Lluís del Fonoll en plena celebració.
Foto 8 (a sota). Kalikenyo Explosion en presència del Kalikenyo major, Àngel Moore, George Tria (trucant a Londres) i Lord Demian.


I A DALT DEL CEL...
NO HI HA ALTERNATIVA



2-2. Tucàn. La serenata de la tarda ha començat en el vestidor. El preparador físic Louis de Funes aplica mètodes molt sofisticats i els jugadors etziben molt bones maneres. Però ara anem de cara al partit i en parlem amb poques i justes paraules. El Real Madrid és el de sempre, un equip violent, malgirbat i clarament mal encarat amb el món. No només es tracta de treure vuit punts a l'equipet de Tónguez...el que més els fot és que els rivals de la seva ciutat, l'Atlético, també els treuen de pollaguera. Mascherano Hammer és el gran baluard de la defensa i tot es desplega a la perfecció. Messi goleja i tot rutlla com un rellotge suïs. I atenció al mestre mecànic Montoya. Ambient de gran gala a can Golden Corner. La tradició blaugrana és que els empats porten l'emprenta del Tucàn. Ha arribat l'hora de plantar els videos del partit. Aquí els teniu: 




EXCLUSIVA DE LA PRÈVIA 
DE LA CERIMÒNIA  DE LLIURAMENT 
DE LA PILOTA D'OR 2012. 
ATENCIÓ ALS DETALLS 
DE LA PERSONA PREMIADA.



I ara presentem els nostres estimats cambrers, sempre preparats per saludat el Real Madrid. Cambrers: Som-hi! A sac! Tot és vostre! Ple de riure 2012!



I ara parlem dels crits: el doble clam independentista pren volada: minut 17.14 per la causa catalunyenca i per la Polònia comunal. Minut 90, un clam per la sobirania total de les Illes Medes (vista de la mar calmada des del bunker de la Meda Gran, càmara sistema Bogardemkin).



El maquis escalfa motors des del fortí d'Abella del Ripollès (Foto Gomelski-AEKK).