PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 26 d’agost del 2013

A velocitat de creuer i directament enxufats al xurrasco virtuós


F.C.BARCELONA 0 - AT.MADRID 0

  Dit i fet !!! El millor equip de Madrid ni amb 12 jugadors ni fent servir la violència pot amb un Barça que encara està de pretemporada , el gran Tata Martino ja té el primer títol al sac i ben lligat amb dedicatòria a la sala de premsa per al nostre amic Tito Vilanova , anem forts molt forts !!!

Després del partit hem enxampat al Gran Tata a Canaletes celebrant el primer dels molts títols que ens esperen :

I ara presentem en exclusiva el "single" de la  final de Supercopa que han gravat els dos artífexs d'aquest títol :







Anem a velocitat de creuer i anem directament enxufats al xurrasco virtuós que ens xuta el grandiós germà de Ray Martino, sa majestat Tata Martino. Un joc preciós, sense Messi ni Busquets, de cara a graella i marcant xurrasco.


 Atenció al Nitrat de Xile Alexis. Molta atenció a aquesta pedra picada de les mines andines. Un missil.


Hem enxampat als Amigos de Neymar, nous bogarders, amics de tot cor, gent de farra, orgia i bona planta. Benvinguts al bogardisme.



 
Molta atenció al cas Il carabiniero Maurizio. La Zepo ha culminat una nova missió especial i ha encerclat al polizzoto enviat per Berlusconi a espiar el Golden Corner. 



Tata ja comença a aplicar la severitat dietètica damunt del cos de Neymar. Tenim les primeres fotos de l'astre brasiler amb la nova línia de greix que li surt per totes les arestes del seu fins ara petit cos. En nostre Neymar creix vertiginosament gràcies a la dieta Tata a base de xurrasco boví, porcí, avedellat i enxaiat i molta birra. Mireu-lo com endrapa i mireu-lo com creix. Un gran fitxatge.


Notícies blanques. Conrad Canaló s'enfila a la pissarra i demostra que els 100.000.000 € que Florentónguez diu que ha lliurat per fitxar a Mazinger Bale no són exactes. Canaló afirma que estem davant de la brutal xifra de 999.000.000 € amb intervenció directa de Bankia. Tenim imatges de Canaló discutint davant de la pissara amb Rodrigo Rato (màxim responsable de l'entitat financera madridista).



I ara oferim la fantàstica imatge del nostre sindic Josep (amb ulls) davant de les cotxeres de Sants al costat de la nostra primera dama Núria Feliu moments abans de l'inici de  les Festes de Sants ...



Presentem el nou bogardià Jaume Rovelló junior, nebot del Rovelló. Bany de masses de la nova esperança bogardiana.


  Tanquem redacció amb les imatges sempre compromeses del destraler germànic Jordi Rovelló. L'hem enxampat en un casino davant la ruleta en companyia de Merkel, Guardiola i Estiarte.

 

dilluns, 19 d’agost del 2013

COMENÇA L'ESPECTACLE I NEYMAR S'APUNTA A LA FESTA

 AT.MADRID 1 - F.C.BARCELONA 1
El millor equip de Madrid i el millor equip del mòn ens han ofert un matx distret i amable i deixen per la tornada la celebració del primer títol de l'era Martino , però la notícia ha estat al Golden Corner Marina a on un brillant i efectiu treball dels serveis secrets de la Zepo, que vestits de paisà, ha acabat amb la detenció del "loco Barea" conegut "colchonero" de Premià de Mar.


Eva Zepo, Loco Barea, Hector Zepo i James Zepo  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Primer de tot un tango. 
La nostra Núria Feliu canta un tango per anar fent boca davant de la lliga del xurrasco.




Ja som campions! A la terra i dalt del cel...Tot el bogardisme sap el que vol dir: Gran Siervo del Señor. Amb Tata tot va sobre rodes. Amb el germà Ray, tot va encara molt millor. Som part del cel etern. Glòria a l'Hermano Ramon, glòria a la família Martino. La nova era MARTINO governa la terra.

 


Els germans Martino, Ray & Tata comparteixen banqueta amb Terry Venables i la resta ja sabeu per on va: 
Som campions de la lliga 2013-2014. 

 
El FC Barcelona en marca set (Conrad Canaló, culer reconegut, salta al camp i mostra  la xifra 7, set, VII) davant les càmeres del Canal Plus.


Ambient de gala al Golden Corner. Un nou espia amb camisa de ratlles horitzontals i verticals: L'home horitzontal i vertical. Donarà de que parlar. 




Núria Feliu ens anima des de casa seva i amplia la xerinol·la bogardiana sopant en companyia del nostre Gendarme  Louis de Funes , celebrant un dels 7 gols de la tarda-nit.






Arriben més bones notícies: Joan Patateta
operat i bonic, celebra el set (7).


Els nostres scooteristes del Sud vetllen l'exterior del Golden Corner. Xavi Vinaros i Robert Abella Querol, acompanyats d'en Terry Venables llueixen les millors parkes i scooters.



Jordi Rovelló visita al seu amic Guardiola al mateix vestidor del Bayern . La nostra oposició teutona segueix desconcertada davant dels exits dels Martino, però no perden la magna elegància en el vestir. Ratlla i planxa impecable.









La casa blanca es desinfla: Bárcenas i Florentónguez reuneixen 700.000.000 d'euros per comprar un tal Mazinger Bale.









Arribada de la parella més "glamourosa" al Golden: El descapotable Bentley Continental ens mostra a la Monica Bellucci i al Síndic Josep  (sense cinta i amb ulls de viu-viu). Això va bé. 7-0 amb el Llevant i agonia blanca...






DARRERA HORA: 
El bogardisme armat i mariner envia els vaixells de guerra a Gibraltar. Esnaola i el seu esperit dirigeixen les operacions en favor de l'anglesitat del penyal.



dijous, 1 d’agost del 2013

ESTIU BOGARDER ESPERANT LA FELICITAT BLAUGRANA





COMUNICAT DEL PORTAVEU DE L'OPOSICIÓ INTERNA DE LA PENYA BOGARDE.

"Ara que està a punt de començar la lliga del TATA, el gran Gargamel, ex president de la penya, està aplegant tots els barrufets dispersos per convocar-los el diumenge en el partit contra un altre equip blaugrana, el Llevant".

Signat: Jordi Rovelló. Edecan, secretari i assistent particular de Josep Guardiola (ex-entrenador del FC Barcelona i ex-futbolista, actual fashion-man al servei del Bundesbank).


El bogardisme planteja diversos fronts estivals. Per començar toca celebrar l'arribada de Tata Martino i l'encontre entre l'argentí i son germà Ray Martino, conegut també com "Hermano Ramón".



 FOTO DE FAMÍLIA : Els germans Martino juntament amb la Gran Dama Bogardiana , la "guapíssima" Núria Feliu ens visiten de sorpresa a la seu de la Penya Bogarde amb les seves Lambrettes i Vespes , cal fer esment a l'elegància dels seus vestits , realment espectaculars !!!




Informacions des de Múnic. Pep Guardiola (ex-barcelonista) ha estat captat per ràdio Bogarde (espia: March Smart) sopant intimament amb el seu secretari Jordi Rovelló. Ambdós senyors intenten fer quadrar els números per remuntar el fracàs del Bayern. Tot un repte.


Els cossos especials de la Zepo han enxampat dos infiltrats antibogarders que s'havien colat en el local del Golden Corner. Es tracta de dos coneguts "experts" en futbol que, cansats d'una barra de bar rondinàries, havien optat per conèixer d'aprop el bogardisme i al mateix temps intentàven comprar amb diners alguns dels socis bogardistes . La Zepo ha fet una feina impecable. La foto mostra  la roda de premsa posterior a la detenció d'aquests dos temibles infiltrats amb tot el material decomisat. Estem parlant dels misteriosos adversaris del costat fosc del Marina, coneguts com The Killers of The Barra.




Oferim una nova exclusiva des dels serveis mèdics del bogardisme estival. La divisió desmoestètica dirigida per William Sbobet i Mentxu Alpari  ens presenten els seus nous treballs : el mite de la boxa del Poble Nou -Salva Caballero- lluint tatuatge facial i sa santetat Fray Berengario exhibint la rèplica del cuïr capilar de Lorenzo Lamas "El rey de las camas".