PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 14 de juliol del 2014

L'ESTIU AVANÇA EN TOTS ELS FRONTS....Nubiola irrumpeix enmig de l'estiu de la dentadura i el bogardisme necessita dentrífic de gran potència.

 

No parem. Signatures contractuals a dojo. El nou projecte dental dels xicots d'en Lluís Enric ja ha arribat a la terra del football. 



Stage de Premier per fer una bona pretemporada. Saben fer les coses. Entrenament a l'Anglaterra profunda. 



Notícies a dojo.Santi Nolla -director del Mundo Deportivo- visita el Golden Corner acompanyat de l'escultor Nico Nubiola i del biciclista sindical Joël Canal. S'anuncien, signats i ratificats, els nous acords entre la nostra penya, el gran biciclista, el prestigiós diari i el seriosament virtuós escultor de La Floresta. Tenim el testimoni gràfic de la trobada al Golden Corner entre aquests prohoms i el cap de la Zepo, camarada Ramon Zepo, que exerceix de dirigent bogardià en període estival. 


CORREU EXPRÉS
 
Prendre el cafè amb gel a la terrassa del Bar Marina Golden Corner en plè estiu és un acte d'un plaer infinit i si, a més, va acompanyat d'una carta que ens ha tramés el nostre admirat escultor bogardià Nico Nubiola, assaborim el moment com cal i us en mostrem les imatges :

L'efecte de la carta nubiolana ha estat immediat i la tassa del cafè ara jeu al terra, partida en dos trossos, Sistac i Marfaula ??????
  
Tenim dos testimonis del que expliquem i que també prenien el cafè a la taula del costat: La nostra estimada Kometa Rouge i el seu acompanyant  Baldiri Dentetes

 

  
El trofeu Colombino ja és nostre. 0-1 davant del molt històric Recreativo de Huelva. Gran prestació del nou Bastida Team. Mossegant l'àrea sense Suárez amb un lider colossal anomenat Deulofeu. Al sac i ben lligat. Anem molt forts. Ja tenim més copes que ningú. La temporada ja és nostra. Aviat el Gamper. Brutal. Dental. Colossal. Sensacional. Amical. Paradoxal.



 
El Lluís Enric Team ja vola. Triomf sense pal·liatius de l'esquadra dental -sense Suárez- davant del molt històric Recreativo de Huelva. El projecte de la bastida ja mulla i Deulofeu es reivindica i esdevé el nou lider de l'equip.
0-1 i al sac. Anem forts. Anem molt forts. El trofeu Colombino ja és nostre! Primer títol.




El bogardisme anuncia a bombo i plateret l'arribada del monstre de les dentetes. Boca Suárez ja està entre nosaltres. Escortat per tota la Zepo , el flamant Boca Suárez trenca protocols , passa de la FIFA,  i signa contracte, amb desobediència civil incorporada, a la seu de la Penya Bogarde.




A més de les imatges de l'arribada administrativa i mediàtica, tenim fotos de la desfilada en cotxe descobert , davant els membres del govern madridista del PP , acompanyat de les nostres presidentes d'honor Regina do Santos i Núria Feliu. Tot plegat en olor de multituds . Cal fer esment al detall de les mans de l'astre mossegador i de la Núria , ambdòs mostrant als sorpresos madridistes la "maneta" que els caurà properament , anem forts , molt forts !!! ...


També tenim instantànies de la revisió bucal que ha passat el nou jugador del Barça a la Clínica Sbobet , a càrrec del dentista oficial de la Penya, el doctor  Jerry Lewis i de la sempre eficaç comadrona Mentxu Alpari



 Una de les nostres perles informatives ha estat la captura in fraganti d'en Boca Suárez acompanyat del vampir/fakir Bayo a les instal.lacions de Port Aventura. Bon senyal. Anem forts. Molt forts !!!


Ja anirem inflant el tema. Boques i dents mai en faltaran. Estiu incisiu, estiu mossegador, rossegada revolucionària.