PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 20 d’octubre del 2016

TRIPLET A VALLS. MESTALLA ÉS UNA FALLA. UN EQUIP DE SOMNI, BEN ENTRENAT I BEN VESTIT. UNA PENYA FRATERNAL, UNIDA I ENAMORADA DEL FUTBOL. VISCA EL BARÇA I NOMÉS EL BARÇA!


JAVIER TEBAS. L'amo de LA LIGA. Ell ens vol mal. Tebas, el Tribunal Constitucional, l'estat, l'estanc, el règim,Fuerza Nueva, Le Pen,el Real Madrid, Florentónguez i el diable. No podran i no passaran. Amb el Barça s'hi pot més o menys jugar, però amb el Bogardisme no. Hem nascut per salvar el futbol, la pilota i la cervesa. No ens aturarà. La Zepo intervindrà. Segur.

TRIPLETS COMPLETS

El bogardisme apreta els cargols. Triplet a Valls gràcies a l'acció determinant del nostre soci Quim Anxaneta. Mireu les fotos: En Quim sempre està tocant el cel. Un any més triplicant els registres de la pilota i els castells.


MESTALLA ÉS UNA FALLA



Honors bogardians a la Verxe dels Desemparats, La Xeperudeta! Mestalla és una falla de palla i el Barça és un missil terra-aire que sap fer les coses bé. El factor Bogarde és determinant: Juguem amb amor. Juguem amb fraternitat. Estimem i juguem. Odi valencià sense manies. Ens volen mal.


Un resultat bonic i eixerit: 2-3. Un camp de mines i una afició que practica l'odi contra l'equip de l'amor. Jordi Rovelló ha animat el nostre club des de la grada jove del Golden Corner. Un Hare-Krishna com cal. Passió i amor!

Visita de gala: El gran Nino Busca, al costat d'en Joan Patateta, entra en el nostre reducte al costat dels Busquets, pare i fill. Bussi-Solutions per triplicat.
L'amor bogardià és molt gran i tots els bogardians som hippies de roba, pentinat i bones maneres. Tot el carrer bogardià és com Woodstock. Entremig dels socis: Bob Dylan, el Nobel de l'amor i de la pau, ens acompanya al ritme de "Like a Rolling Stone" ...

:::::::::::::::::::::::::::

Nit màgica a l'estadi i nit d'amor i fraternitat a la Penya Bogarde. Una nit meravellosa, una comunió d'amistat i alegria. La gent de la Penya Bogarde està més unida que mai i s'estima amb escreix. ¡VIVA LA GENTE!


El repte de Lluís Enric davant del Sity ha estat fenomenal. El repte de Ter Stegen i Umtiti ha estat colossal. Ja porten barretina i ens visiten a la seu de la Penya, acompanyats del nostre representant de jugadors Xavier "Minguella"Kalikenyo , tot és maco .....


El nostre club fa saltar d'alegria al món mundial i la Penya Bogarde és un niu d'amor. Ted Berrigan , el madridista Banzai i la marioneta de Florentino  han intentat fer mal amb pals de beisbol i la Zepo ha fet el que toca en aquests casos.Detinguts i a la garjola.


Tenim una fotografia (gentilesa del retratista Ramonet dos mil setanta set) del partit del 4-0. Mireu-la amb respecte, amb reverència i amb molta educació. 


L'ambient de gala de la gran nit ha estat presidit per la rotunditat del mestre casteller i anxaneta bogardià, en Quim Fonts. Grandiós, colossal, un gran president d'honor. Mireu-lo al costat de la nostra lideressa Núria Feliu.Tot és amor ........


69 comentaris:

Joan Patateta ha dit...

La clau de tot es diu Nino Buscató que era el germà badaloní amagat del pare d'en Busquets porter i tiet patern del Busquets migcampista

Golafres a tutillons!

Mantis Forner 'Amposta' ha dit...

visca lo grans que som!

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies petúnies petúnies petúnies
quatre per cada gol barcelonista

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Us podeu estalviar la mofa que em feu a la foto.Les maneres de fer que teniu em deixen fet un lio. Sou feixistes? Sou contraris a la meva persona? o sou només uns grollers que es creuen graciosos?
I soc del Barça però no xabacà.

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

Això del Barça és sagrat. Collonut i sagrat. El sagrat és un element brutal de l'estructura mental collonuda de la consciència brutal i no un moment en la història de la consciència esportiva i prou. L'experiència de les collonudes coses sagrades està inextricablement lligada als esforços de l'home per construir un món i un estadi que té un significat. Nou Camp.La hierofània brutal i els símbols religiosos són un llenguatge pre-reflexiu com ara Los Jugones del Pedrerol. Com un idioma específic cagat, sui generis, que necessita una "acollonidora visió de si mateix" Barça mou la vida! 4-0

4-0 xavals.

Astronauta Albert Romaní NASA CATALANA ha dit...

Què li passa pel caparró de Florentino Pérez? quan li passen una obra mestra per davant dels nassos? i quan el protagonista és un nen que es diu Messi que els fa de tres en tres? i en canvi un nino inflable amb nom de màquina CR7 està rovellat, enfadat i maquillat?
Quina una en porta al cap per desfer tot el que està passant? Jo per si un cas em poso el trajo astronautic. I vostès?

Joan Farregarde ha dit...

Nino Buscató? Familiar de Busquets?
Quim morbo Patata! Quin morbo!!

MADRIDISTA MUY COMEDIDO ha dit...

ADVERTENCIA A USTEDES: VOY A ESCRIBIR EL COMENTARIO MÁS COMEDIDO DE TODOS LOS QUE OS HE ENVIADO.

VAYAMOS POR PARTES. LO PRIMERO ES DENUNCIAR LA MANÍA DE HURGAR EN EL RIVAL MADRIDISTA PARA TAPAR CARENCIAS BARCELONI-TAS EN VARIOS FRENTES, DEPORTIVOS Y NO DEPORTIVOS. ESO ES SER TRUHÁN.

LO QUE SIGUE ES EL TEMA EUROPEO, EL REAL MADRID COLOSO ANTE EL CAMPEÓN DE POLONIA, PERO ESTO NO CUNDE EN VUESTRA MENTE.

VAMOS AL TRAPO. EL BARCELONI-TA GOZA DE FAVORES DEL COLEGIADO A LO LARGO DEL SOPORÍFERO ENCUENTRO CON EL MACNCHESTER CITY, CABE PENSAR QUE PEP GUARDIOLA MARCHÓ AL BAYERN Y AHORA AL MANCHESTER CITY POR HARTAZGO DE ESTA CUEVA DE ALÍ BABÁ QUE ES EL NOU CAMPI-TO Y ESTO ME HACE PENSAR QUE TAL VEZ ES MÁS GENIAL DE LO QUE ME SUPONÍA. CREO Y CASI ASEGURO QUE EN EL CAMPO INGLÉS SERÁ DISTINTO Y QUE OS VAN A DAR UN REPASO. ME CAE SIMPÁTICO EL CLUB MANCUNIANO.

BARTOMEU MANEJA LOS HILOS DE LA FIFA A SU ANTOJO, SIEMBRA BARRO Y COBRA TEMPESTADES.

SIGO MODERADAMENTE CABAL Y OS DIGO ALGO POSITIVO, NECESITAIS VISITA MÉDICA. CONSEJO DE AMIGO.

ESTO ES LO QUE DIGO AHORA Y ME DESPIDO CON UN BANZAI CULEBRA.

Clarence Wilkinson ha dit...

Congratulations on the success.
Barcelona is beautiful city and great team. Recibir 'i likes' de my familia por web Bogarde & copa de vino para amigos

Clarence
Basildon, Essex UK

Marc Sintes (Granollers) ha dit...

Saludo al senyor Clarence des de Granollers i visca el Barça i en Bogard'e.

Syd Barretina ha dit...

Tothom parla de Messi 10 i Guardiola estrella,
però ha començat l'era Umtiti-Ter Stegen.

"Ojo al dato".
Ull a la dada.

Tenim diamants sota la gespa, cal cuidar-los.

Absilentimendisia! diu ma mare.
Grolinderopetolivia! diu mon pare.

Enxufo l'instrument que venen plujes.

gudulermi de Vic ha dit...

aquest Bonada és un troll blanc de merenga caducada

NNEl nnICo NuBioLa del Schloss Neuschwanstein ha dit...

Bon dia, Hallo

estic en condicions de sentenciar que Hertha Berlin és part del fussball de primera línia en seriositat i rigor. Estic en condicions de dir que el FC Barcelona té més moments de seriositat i rigor que d'imbecilitat com la que tenen la resta d'equips del món. Estic en condicions de demanar oficialment una lliga limitada al Hertha i al Barcelona amb dos partits anada i tornada i opció a desempat. Entrada als estadis amb americana i corbata, senyores amb vestit i la canalla amb uniforme escoltar. Gossos abstenir-se.

Danke Neuschwanstein!!!!!

NN

Manuel Cuyàs ha dit...

Bon dia,

S'albira una temporada excel·lent. Tot està disposat a taula. El caliu d'aquesta penya serà molt important. Rauxa i inventiva. Us segueixo amb atenció i amb la lupa ben graduada.

Felicitats per la vostra tasca.

RESPETO MADRIDISTA O SILENCIO BOGARDERI-TO ha dit...


AVISO CON BALA DE CALIBRE CR7:

EL DÍA QUE EL BARCELONI-TA TENGA ONCE COPAS DE EUROPA EL REAL MADRID TENDRÁ CINCUENTA Y UNA

SOLO DIGO ESTO Y ME COMO UN POLLO COMPLETO RELLENO DE AZAFRÁN Y CHILE EXTRA-BOMBAZO

BANZAI CULEBRA HIGO CHUMBO

Joan Patateta ha dit...

Nino Buscató és el secret més ben guardat de qui us parla

marga bosch i el seu verb ha dit...

Bah! Bah! Una penya fraternal, dieu i us quedeu panxos i satisfets. Fraternals de què? d'abandonar una servidora al carrer quan us convida? Bah, bah! Va si voleu va!
Fraternals quan el bar oficial és el tur cafè de Mataró i no el d'un poblot com Premià que fa delicte quan vaig per la nacional II i veig el desastre de poblot que teniu amb les basures obertes. Fraternitat! S'ha de tenir cara!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Una vegada et vaig demanar perdó, Marga. Pensava que era prou però tu segueixes amb la mateixa cantimplora mental.
Mira que ets cataplasma i paparra.
CAT (Catalunya)
PLAS (Plàstic)
MA (Madrid)
PA (de pessic)
PA (panet de Viena)
R (res)
RA (rata)
=
CATalunya no és PLÀStica com MAdrid
i el PA de pessic com el PA de Viena no és Res al costat d'una RAta com tú.

Solució Canaló: si demano perdó i vostè hi ignora, vostè és dolenta.

Tarzan Goliat Valls ha dit...

Parleu de futbol, parelleta!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

jo sempre parlo de futbol, benvolgut company Tarzan. Però empro llenguatge xifrat i de caràcter alfanumèric. El cas de la senyora Bosch és més greu ja que només parla d'odi.

O+D+I (O.D.I.)
Obstacle
Delicat
Terminal

penyabogarde ha dit...

declaració oficial de la Junta:

Amb el permís del nou president, Quim Anxaneta, declarem obertament que el bogardisme es basa en l'amor als colors i en l'amor entre penyistes, penyistesses i gent que estima i respecta.
El bogardisme és una manera mística, cordial, sentimental i amatòria de relacionar la vida amb l'esport de la pilota.

Estimem molt i amb escreix.

LA JUNTA

MADRIDISTA ACOJONANTE ha dit...

¿¿¿ROBO??? NO.
ROBAZO A LO ROBESPIERRE, NO TE JODE LA MARRANA CON LO QUE SUCEDIÓ EN VALENCIA.
YA HABLAREMOS QUE AHORA ESTOY EN CASA DE UNOS COMPIS.

BANZAI CULEBRA.

Joan Patateta ha dit...

M'estic fotent un lio amb els meus llavis, avui m'els he pintat de tal manera que torno a ser la Jolie pneumàtica i poderosa, molty guapy com heu pillat lo de Buscató i jo no parlo de broma

NN Nubiola (bildhauerkunst) ha dit...

Fets i poques paraules:

Hertha Berlin

2

FC Köln

1

bildhauerkuns, prepareu-vos que s'acosta Nadal i les busties trempen!

Cigró de Tona Pecador de la Pradera ha dit...


cOMORRRRRrrrrrrr comorrrrr????? Nubiola??????
comorrrr comorrrrr pradera pecador comorrrrr???
te das quen??????????? comorrr??????
por la gloria de mi madre y de la tuya????
comorrrrr!!!!!!!!!

Surreal total aquest alemany, surreal com un globus de coloraines, surreal però molt guapo!

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Emoció si es confirma el que veuen els meus ulls d'en Bob Dylan entre la plana major d'aquesta penya màgica. Jo espero venir un dia i compartir alegries amb vosaltres i m'ho he posat entre cella i cella que vindré per molt que hagi de fer carretera i manta.
Sempre que hi ha partit us trobeu?

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Sempre que hi ha partit us trobeu?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Sincerament, cal fer-se Hare Hare Krishna Hare Hare per ser persona?
Esteu de torradora i mitja. Fanatisme. Amb fanatisme les ironies acaben sent escarnis.
No us adoneu que hen entrat en la fase babosa?
Això per dir que s'ha guanyat un partit difícil?
Avui no m'enmallinen els vostres sicaris?
Mandra, feu un mandra que cansa molt.

Marlinga Reina Mare Didalet d'Or ha dit...

Un dia es parlarà de la meva persona i de la meva manera de ser.
Soc molt atrevida i només que vegi un home atractiu m'hi llenço com una guineu fins exprimir-ne tot el suc. Em direu que hi faig en aquest invent del bogarde? Us contesto ara i més endavant ens veurem les cares que soc premianenca i us miro com canteu. Soc del barullo de la barra i espero que no em demaneu el carnet per ser dels vostres, com a mínim n'he clixat tres que encara tenen un bon pessic al cul i un aspecte que sense roba igual funcionen.

MADRIDISTA OS INFORMA ha dit...


LA LIGA DE BARTOMEU.

LOS ATRACOS SE SUCEDEN Y EL TENEBROSO BARTOMEU MUEVE SUS PEONES EN LA FEDERACIÓN Y EN EUROPA, TRAS EL ENGAÑO DEL DÍA DE CITY, AHORA SE DEMUESTRA QUE BARTOMEU-ITO ES EL GRAN MANDÓN MANDARÍN DE LA FEDERACIÓN Y MUEVE LA LIGA A SI ANTOJO CON COLEGIADOS COMPRADOS PUES LO DE VALENCIA ES UN MEGA-ESCÁNDALO SIN CONTEMPLACIONES, PERO NO VOY A SER YO QUIÉN DETALLE LAS TONELADAS DE MIERDA QUE SE ESTÁ ACUMULANDO EN LA LIGA Y EN LA CHAMPIONS, ME REMITO AL DIARIO MARCA Y OS MANDO UN SALUDO CON TODA LAS GANAS DE QUE SE OS HUNDAN LAS VIDAS UNA TRAS OTRA. SOIS UNOS MIERDAS, O SEA QUE A LEER Y A CALLAR, IMBÉCILES TERMINALES, CABRONES, IDIOTAS, PERROS, FARSANTES, FARISEOS, PANTORRILLOS, SO MIERDAS, A CALLAR Y A LEER ESTO DEL MARCA,

LEAN A FONDO PARA CONOCER LA MIERDA DEL BARCELONI-TA, EL ATRACO DE CADA DÍA CONTRA EL REAL MADRID, COMPRANDO CON MUCHO DINERO A LOS COLEGIADOS, LO DE VALENCIA ES TREMENDAMENTE DELEZNABLE, SOIS UNOS CABRONES.

¡¡¡¡¡¡¡LEAN ESTO, CABRONES!!!!!!!!!!!!!

Marca:

Malestar en la zona noble del Bernabéu con lo sucedido ayer en Valencia. Los dirigentes del Real Madrid mantienen la teoría de que no compiten en igualdad de condiciones con el Barcelona y el arbitraje de Undiano Mallenco creen que les dan la razón en sus quejas.
Gol de Messi (0-1) en el Valencia 2-3 Barcelona

"Ya te dije que o llegamos a 100 puntos o no tenemos nada que hacer" repetían tras la Asamblea de compromisarios y tras palpar el sentir de los socios blancos, que se sienten maltratados en las arbitrales respecto al Barcelona. Mantienen que compiten en desventaja y que por eso no pueden fallar más. "O 100 puntos o nada", repetían.

La distancia entre el Real Madrid y la Federación, el estamento arbitral depende de la Ciudad del Fútbol, se ha reducido un tanto en los últimos meses, pero la realidad dice que el Barcelona mantiene la delantera y es mejor tratado que el resto de equipos. Al menos eso piensan dirigentes y seguidores del club blanco.
LaLiga (J9): Resumen y goles del Valencia 2-3 Barcelona

Lo cierto es que la indignación crece en el entorno madridista y creen que lo de Valencia no será la primera vez en la que el equipo azulgrana sea el beneficiado. Las sospechas crecen y todos apuntan hacia la misma dirección

El doble de Gurruchaga ha dit...

Marlinga
jo no voy nunca a ver partidos con la gente de Bogarde pero si tu bellaca intención va de liarla sexy, me lo pienso al instante. Nada de coñas, en esta columna de comentarios ya se leen bastantes coñas. Soy el amo y señor de la noche.

penyabogarde ha dit...

Respostes oficials

1/ Company Esclop, efectivament ens trobem sempre que hi ha futbol en el golden corner del bar marina de premià de mar a la plaça de l'ajuntament, per tant, ens agradaria molt comptar amb la teva presència entre nosaltres.

2/ Madridista, saps bé i molt bé que qui talla el bacallà en els despatxos del futbol mundial és Florentino Pérez i els arbitres són seus.

3/ Marlinga i Doble d'en Gurruchaga, el que pugui passar entre vosaltres és cosa vostra i us desitgem sort.

4/ Ted Berrigan, la nostra penya contempla la llibertat religiosa i aquesta inclou el culte Hare Krishna.

5/ Nico Nubiola, la teva predilecció per al Hertha de Berlin ens complau i observem amb atenció els seus resultats. L'alegria que et proporciona aquest club alemany és, també, la nostra.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bosch: Prou, zero (0), ja he actuat amb massa (+) respecte i paciència. Prou, zero (0).

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...

LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.
LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.
LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.
LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.
LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.
LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.
LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.
LIDER EN ESPAÑA REAL MADRID
LIDER EN EUROPA REAL MADRID
BALÓN DE ORO CR7 CAMPEÓN DEL MUNDO
OS METEIS VUESTRAS MONSERGAS EN EL ANO.
BANZAI CULEBRA NEÓN ROSA CARGO COSAS.

MADRIDISTA HARTO DE BARTOMEU-ITO ha dit...







BARTOMEU-ITO EL MANDARÍN DE LA FIFA Y DE LA UEFA, DE LA FEDERACIÓN ESPAÑOLA Y DE LA LIGA DE FUTBOL PROFESIONAL.
ESCÁNDALOS A PORRILLO.

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

BASTA DE CASTILLITOS
MÁS DEPORTE
MÁS BALÓN
MÁS REAL MADRID

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...



SI PROHIBEN LOS TOROS
HAY QUE PROHIBIR LOS CASTELLERS

UNOS MALTRATAN ANIMALES QUE ES UN DECIR.
LOS OTROS MALTRATAN NIÑOS.

BANZAI CR7.

김정은 Marc 金正 ha dit...

Estas com una regadora de gespa del Bernabeu, madridista! A Corea no et deixarem entrar ni de vacances.

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...

NO ME FALTES AL RESPETO, MARC. NO NOS CONOCEMOS.

INSISTO SIN ÁNIMO DE PELEA.

¿QUÉ ES MÁS GRAVE, MALTRATAR TOROS O MALTRATAR NIÑOS?

PUESTOS A REGULAR LAS FIESTAS, MEJOR QUE SE TENGA PRESENTE LO QUE SUCEDE CON LOS NIÑOS DE LOS CASTELLERS.

SI ALGUIEN ME QUIERE CONTESTAR QUE LO HAGA DE MANERA CABAL Y CON ARGUMENTOS.

Anònim ha dit...

Per cert en el partit del Real Msdrid contra els Bilbainos, hi havia un jugador del Madris amb el núm 7 que em penso que era del castilla o algo així, no en fotia una ni que el deixesin sol devant del porter. Pobre nanu, potser el Sidane li dongui alguna altre oportunitat a veure si sen surt.

TUPERWARE.

MADRIDISTA ha dit...



QUIERO RESPUESTAS CABALES, NO ESTO.
TOROS MALTRATADOS Y SIN EMBARGO SE MALTRATAN NIÑOS EN LOS CASTELLERS.

el vampir Bayo FAKIRISTIC Prados de la Vallvidrera sangonera†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

La sang de toro no m'agrada menys quan és Torres Sangre de Toro †๑۩۞۩๑† S'ha de tenir moltes "agalles" per escriure el que escriu en madridista Banzai. És supera cada dia †๑۩۞۩๑† Visca els castellers i la sang humana comestible i oxigenada †๑۩۞۩๑†

MADRIDISTA BAJO EL SOL DE LAS ISLAS ha dit...

O SEA QUE UN VAMPIRO PUEDE CHUPAR LA SANGRE DE LOS HUMANOS PERO UN TORERO NO PUEDE MATAR A UN TORO. TU RESPUESTA ES CABAL PERO RECURRES AL INSULTO. NO OBSERVO NINGUNA ALUSIÓN A LOS CASTELLERS QUE INSISTO EN CONSIDERARLOS COMO UNA MANERA MÁS DE MALTRATO A MENORES.
NO ME QUEDO EN ESTO, OS RECUERDO QUE EL REAL MADRID ES EL LIDER DE LA LIGA, EL LIDER DE SU GRUPO EUROPEO Y POR SI FUERA POCO OS DIGO QUE CR7 YA ES CANDIDATO OFICIAL A BALÓN DE ORO 2016 CON UN PALMARÉS QUE ASUSTA A PROPIOS Y EXTRAÑOS.
BANZAI COMO SIEMPRE CULEBRA COMO SIEMBRE AL PIL-PIL Y CON EL NEÓN DE COLOR ROSA QUE SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡INEPTOS!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Cal recordarli al maleducat Bansai que el madrid va fitchar un jugador de rugby (Pepe), un de balanmano (Ramos) i que els jutges (arbitres) mirent cap una altre costat. Per altra banda cal recordar que el Madris opta a la 8ena. copa d'europa doncs fins i tot acerrims futboleros anti catalans ni treuen 3 de l'epoca d'en Fransiscu F.B. i la seva dictadura futbolera. El comité Bogardia caldria que digues algo al respecta. Cordialment.

TUPERWARE

Mantis Forner 'Amposta' ha dit...

Tot lo delta se suma al crit antimadridista / Què s'ha tomat el xavo aquest de la blancarta?
Bous, castellers, piloteros, tot passa per la seva mofa

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Macos (Mac+Os, Macintosh)
heu provat de demanar el servei del senyor Esnaola?
Igual per mar (m.a.r.) es pot fer naufragar en Banzai Culebra Madriles.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Avui us defenso dels comentaris del Madridista i és per que penso que s'ha excedit en el tema dels castellers. Per contra, jo li pillo el truc del seu toc irònic i en el fons fa el mateix que intento lliurar amb els meus comentaris. Jo crec de viva veu que el carxofisme xaró us cega la vista i tot ho mireu des del melic barretinaire i això us fa perdre impuls i mireu que us ho he dit un munt de vegades i no em voleu entendre, només mirar com a vegades em rodejeu de sicaris armats com si fos una broma genial llavors penso a on m'he posat i miro d'entomar-ho per la brava i per això no em cansa res que pugui dir la meva de tant en tant, pot ser que sigui per que us veig a venir i per que la sé més llarga que tots vosaltres i sé de bon sapiençal que només em retiraré quan em faci mandra teclejar.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

un bon barcelonista és per damunt de tot aquell que felicita al rival i això s'ha de fer en casos com el d'ahir. Felicitats als amics del RCD Espanyol per haver assolit la supercopa catalana. Visca el Barça, visca l'Espanyol i visca Catalunya, sense fanatismes, sense odis, sense hooliganisme, sense males maneres.

Felicitats RCD Espanyol.

EDUCACIÓN MADRIDISTA ha dit...

POR FIN ALGO CABAL EN ESTA CASA, MIS FELICIDADES A BERRIGAN BONADA, SIN DUDA ALGUNA REPRESENTA ALGO QUE YA NO SE LLEVA: LA CABALLEROSIDAD EN EL DEPORTE.

POR FIN ALGO CABAL EN LA FEDERACIÓN. LAS DECLARACIONS DE TEBAR SOBRE EL TEATRO DE SUÁREZ Y NEYMAR EN MESTALLA POR LO DEL INSIGNIFICANTE BOTELLÍN DE PLÁSTICO.

ME LEVANTO DE MUY BUEN HUMOR.
GRACIAS BERRIGAN, GRACIAS TEBAR.
GRACIAS ESPAÑOL SUPERCAMPEÓN CATALÁN.

BANZAI CULEBRA CABALMENTE NEÓN ROSA CAGO COSAS.

Esclop Romesco de Bordils ha dit...


Quins ous!

Felicitar l'Espanyol? Un equip espanyol que té els sants collons de presentar-se a una competició catalana i quedar-se tan ample? Em pregunto si el señorito Bonada no és un agent del CESID.
Al meu poble això no cola ni amb vasselina de marca.

Quins ous!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Español
no es pot traduïr al català

Espanyol
és falta ortogràfica

Español
sempre amb Ñ

"ny" va bé per BANY, BANYA, ANY o PANY

Solucions Canaló
El vostre catedràtic tot l'ANY

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Què és l'Espanyol? No sé. Però El Español sí que ho sé: És español i España ens deu exactament:

989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000.989.767.878.914.567.098.999.546.786.908.456.777.888.975.636.465.000.008.001.899.900.000.000.000.000....d'EUROS!
D'EUROS I NO COMPTO LES PESSETES D'ABANS QUE ENCARA PUJA MOLT MÉS (+)

penyabogarde ha dit...

Bonada=Tebas o Tebas=Bonada.
Sabem que sona gruixut però el senyor Bonada ens ha tractat de feixistes i això és lleig. Rectificar sempre és una probabilitat possible que permet fer les paus i fumar la pipa, com els indis i els federals.

penyabogarde ha dit...

Números de vertigen, estimat Conrad!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Quan uns feixistes com vosaltres i que no volia qualificar com a tals però m'heu escamat i obligat, sou verinosos quan hem vinculeu al tal Tebas però no en teniu prou ja que falsament embruteu i ser ho sou per manipular com feia Hitler que no era pas un futbolista, era un führer que sembla que portava el mal instint de la gent que m'idolatra a l'inrevés amb xarops de males argucies. Us esteu equivocant massa i ja n'hi ha prou.

penyabogarde ha dit...

Demana disculpes, Bonada. La pipa de la pau està servida. Però demana-les.

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

Tebes o Tebas és el nom grec (d'una ciutat de l'antic Egipte a on hi havia el primer militant de Fuerza Nueva, pertanyent al quart nomós de l'Alt Egipte que era com el carrer Serrano de Madrid però amb bota de palla. «la ciutat de les cent portes», o de les cent mil estafes pel gran nombre d'obertures i moneders de les seves muralles i butxaques, així que ALERTA la Molla!

nnNico Nubiola Us recomana això ha dit...

Celebrar sants, aniversaris, casaments, naixements o comunions em sembla una pèrdua de temps considerable i en cas de fer-ho ho veig senzillament abominable. Però celebrar una data dedicada als morts em sembla perfecte i pristí, magnètic diria. En un món que viu les seves darreres sanglotades de decadència del que es tracta suara és d'enaltir el culte als morts. D'aquí la meva fixació quasi olímpica amb la personalitat transcendent de l'infermera Mathilde, la que em va fer veure l'escletxa filtrada de l'esport no-imbècil, del futbol distant del fatigós i escleròtic fet de convertir una esfera de drap o de pell sintètica en un element de veneració o pitjor encara de joc temptador dels infants que podrien llegir en comptes de donar puntades a l'esfera maligna.
Celebro el dia dels morts llegint aquests versos de Silesius el mistic barroc més alemany de les lletres sagrades i dels morts respectats. El pel·legrí querubí, segur que el coneixeu si sou cultes, o tens cultura o ets un curt de gambals. El gran lutherà herètic les deia clares amb llum del cel i ombra de les cavernes del sota-monestir.
Gaudirem sempre de la gent com Silesius, vosaltres ben segur que també:


Gedichtbeispiele

Gott ist ja nichts als gut: Verdammnis, Tod und Pein,
und was man böse nennt, muss, Mensch, in Dir nur sein.

Das Licht der Herrlichkeit scheint mitten in der Nacht.
Wer kann es sehn? Ein Herz das Augen hat und wacht.

Gott wohnt in einem Licht, zu dem die Bahn gebricht.
Wer es nicht selber wird, der sieht Ihn ewig nicht.

Halt an, wo läufst du hin, der Himmel ist in dir:
Suchst du Gott anderswo, du fehlst ihn für und für.

Ich bin so groß als Gott, er ist als ich so klein.
Er kann nicht über mich, ich unter ihm nicht sein.

PER FAVOR, NO PERDEU EL TEMPS. TRACTEU LA FUSTA, LLEGIU SILESIUS, APRENDRE ÉS VIURE I RIURE ÉS UNA PROFUNDA IMBECILITAT IRREPARABLE.

NN (bis) ha dit...

Demano que em perdoneu per haver fet un mal us de les lletres majúscules com si es tractés d'un madridista qualsevol que no soc, no seré i no he estat mai.
Sobretot feu el favor de llegir el meu missatge anterior, es prega molta concentració i el resultat serà un augment de les facultats cerebrals del lector. Gràcies. Danke.

marga bosch i el seu verb ha dit...

No crec equivocar-me si dic que el Tebas és de poble brut com vosaltres.

Al senyor Nubiola li agraeixo el que escriu i li demano que vingui a recitar versos sagrats al Tur Cafè que és el recinte de la penya bogarde autèntica i està al costat de l'ajuntament de Mataró i ens hi trobarà quan juga el Barça i no cal ser futbolarià o seguidor per venir i també s'ha de dir que parlem de moltes coses i es demostra que no tot és el futbol a la vida. L'esperem quan desitgi venir que és fàcil de trobar al costat de l'ajuntament de la capital del Maresme, a la riera de Mataró Tur Cafè.

Ara per respecte llegiré el poema que diu i li miro el traductor automàtic

penyabogarde ha dit...

Amic Nico,
hem fet una recerca per la xarxa i ens hem convertit en seguidors de l'obra del pensador i místic Silesius, moltes gràcies.
La Junta.

penyabogarde ha dit...

A Mataró no hi ha cap seu de la Penya Bogarde, senyora Bosch.
Ens trobem al Golden Corner del Marina de Premià de Mar.
Deixi de confondre als milers de seguidors del bogardisme.
Descansi, senyora, descansi.

penyabogarde ha dit...

Quanta ráo té, senyor Canaló. Quins números més clars!

MADRIDISTA CONTUMAZ CON EL VERDUGO ha dit...

¿TEBAS? BUEN GESTOR Y ALGO IMPULSIVO. PERO UN BUEN GESTOR. LA LIGA VA MEJOR CON TEBAS PERO A VECES PARECE CULERANTE O INDIO. Y ESO QUE ES DEL REAL MADRID. POR UN DÍA QUE CRITICA A BARCELONI-TA LO MANDAIS A FREIR ESPÁRRAGOS PERO EL RESTO DEL AÑO SE MECE COMO UNA CUNA SALTARINA Y SABE MANTENER SU INDEPENDENCIA POR MUCHO QUE SU CORAZÓN SEA BLANCO. YO LO VEO MUY CONDESCENDIENTE CON LOS INDIOS DEL BRUTO SIMEONE Y DEMASIADO AMIGO DE LAS BOBADAS DE MESSI-TO.
EL PROBLEMA ESTRIBA EN EL PAPELÓN TIRANO DE BARTOMEU-ITO. ESE BARTOMEU-ITO ES EL PROBLEMÓN DEL FUTBOL CON SU MANERA DE MANDAR EN LA FIFA Y EN LA UEFA. OTRO VERDUGO DE TRES AL CUARTO Y AL CUATRO.

BANZAI CULEBRA

marga bosch i el seu verb ha dit...

La vostra paraula de poble brut i mentider contra la meva paraula de ciutat neta i sincera.

Astronauta Albert Romaní NASA CATALANA ha dit...

La NASA catalana diu:
Cal perdre el temps discutint amb madridistes fatxes, un energumen que de Bonada no en té més que el cognom o una senyora que separa els pobles de les ciutats?
Jo soc interplanetari i us recomano que feu com un servidor, un bon coet i a mirar el cruel món des de la parra sideral de Plutó o de Mart.
Feu-me cas i visca el Barça i en Bogarde!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ja pots dir missa astronauta. El dia que hi hagi un centre interplanetari català serà quan es deixin de dir tonteries com les que dius tu mateix i el ventre parlanxin que fas servir per sentenciar al personal. Vinga a inflar l'onanisme fins que us peti la tamborinada i els castellers als morros per jugar a utilitzar-los i quan guanyi Colau se acabó se acabó se acabó por fin se acabó, astronauta passo de llarg del teu fàcil verborreo i a barcelonista no em guanya ni l'avi del Barça que em vé de familia, ale llunàtic ale. Ginger Ale.

NNEl nnICo NuBioLa del Schloss Neuschwanstein ha dit...


Alerta Neuschwanstein / Didal a dit petit


Cap mostra d'interès per al mestre Silesius i els seus mots espirituals?

Cap reacció ni favorable ni contrària davant dels meus consells?

Dubto de tancar el paquet que he preparat per celebrar la tardor, els líquens, les falgueres i la molsa que adoba els camins humits encerclats per arbres de fulla invariablement perenne o caduca.

Das Licht der Herrlichkeit scheint mitten in der Nacht.
Wer kann es sehn? Ein Herz das Augen hat und wacht.

La nit barcelonista no és imbècil però ho pot ser si s'abusa del riure.

MADRIDISTA OCTUBRE LOCO ha dit...

NO TENEIS COJONES DE HABLAR DE LO MAL QUE JUEGA EL BARCELONI-TA CONTRA EL GRANADA Y DE LO BIEN QUE GOLEA Y JUEGA EL REAL MADID CONTRA OTRO VERDUGO DEL BARCELONI-TA LLAMADO ALAVÉS.
POR LOS HUEVOS DE MI ABUELO QUE SOIS UNOS BERZAS.
BANZAI.
CULEBRA.
NEÓN ROSA CARGO COSAS.