PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 26 de febrer del 2011

Repetim: Som campions




Xut i goooooooooool !!!!!!

Abans d'entrar en matèria pilotera hem de fer cinc centims sobre alguns factors d'índole internacional i televisiva. Recordeu les peripècies del mariscal Van Gaal -excomandant- dirigint les forces almogàvers a Qatar? Nosaltres no oblidem. El mariscal Van Gaal ha rebut una contraordre i la penya Bogarde ha reorientat la seva missió. Van Gaal planta cara a Gadafi i entra triomfal a Tripoli.


Els helicopters Vilanova -degudament pintats amb motius de camuflatge- han rodejat el reducte fortificat del coronel tirà libi i els colors blaugranes ja onejen en terres africanes en senyal de pau. La manca de professionalitat dels Cascos Blaus de l'ONU ha estat contrarestada per l'eficàcia dels nanos de Van Gaal.

Canvi de tema. TV3. Televisión de Cataluña amb seu a San Juan Despín està dirigida per la Mónica Tierribas i aquesta dama és la responsable de que l'equip d'incompetents de la secció d'esports hagi convertit "la nostra" en un canal extremadament madridista. Lamentable mostra de total insensibilitat esportiva la que han perpetrat els locutors paranormals de Televisión de Cataluña "la nuestra", totalment lliurats al madridisme més grotesc dels que es fan i es desfan.



Florentino Pérez mana a plaer a les ones televisives del Principat i Televisión de Cataluña (La nuestra) és la seva pantalla amiga i fidel respatller de la seva tensa esquena.

Tennis a Numància: El Barça de tennis ha guanyat en un sol set als del Numància. 4-6 en un matx digne de Wimbledon. Els tenistes del Barça de segona quasi practiquen el football i la claven amb un set memorable.


El Barça d'Abidal ha fet l'ensiamada de la jornada. 0-3 al marcador. L'equip de Vilanova ha mostrat els seus millors senyals. Pinto Machín ha tornat a substituir a Valdés. Aprofitem per felicitar Victor Valdés. Aquest dissabte a la Sagrada Familia s'ha celebrat l'enllaç matrimonial entre el noi de l'Hospitalet i la bellesa italiana Monica Belucci.


Felicitats tingui la parella. Aquest equip és un com una lluna de mel perpètua des que Shaki-Piqué va obrir la caixa dels trons.
Tornant al futbol, cal destacar el nen Messi que la clava fins i tot amb el cap, Afellay que propulsa totes les línies amb una sola mirada, Villa que marca a velocitat de creuer i que dedica el gol a la seva mare (una refinada fumadora de puros de fama mundial) i -paraules majors- el gran Pedrito...golejador virtuós i producte genuí de la nostra penya.

La senyora mare del senyor Kalikenyo en
plena acció fumadora (fotografia BogardePress)

Cementiri de Riazor. Bona nit Catalunya des d'A Coruña. Riazor ha estat el cementiri del Real Madrid -per molt que li pesi a TV3- i ja som campions.


Lotina és un mag i del seu ofici en surt la genialitat d'un entrenador que mereix un lloc a la banqueta del West Ham al costat de l'Avraam (el manager hammer dels nostres amors).


Breument, doncs, avui hem assistit a la darrera estocada damunt un toro marejat d'oli llardós. Mourinho i Pichi Alonso estan tristos. El Real San Juan Despín ha caigut davant d'un gran Depor que amb un rotund 0-0 ha escombrat el quadre del Real Tevetrés Despín. Feina feta i visca la mare que va parir el Kalikenyo. Fumem llargues calades de puro i llibertat. Visca la revolució! Goool als tirans!

i ara gaudiu del FOOTBALL i visiteu aquest blog germà:
http://penyabogarde-goldencorner.blogspot.com/

15 comentaris:

Al ha dit...

Nens!! us deixeu la secció de futbol sobre patins -aquell esport que es juga amb un pal tort-
Ja som a la final de la Copa del gin-tonic del sogre del Marixalar Comte de Nàpia, senyor del Baix Farlopenc i Marquès de la Calç.

penyabogarde ha dit...

importantísssima aportació del company AL.

Campions del pal tort!

Ens passarem tot el dia a Canaletes!

KaliKenyo agraït ha dit...

Gràcies pels recents homenatges, en especial pel detall de la foto de ma mare , molt afavorida.

MADRIDISTA RUMBO A WEMBLEY ha dit...

EL LOQUIERO SE FORRARÁ SI OS ATIENDE PERO MOU ESTÁ VIVO Y LO JODIDO QUE OS JODE ES QUE WEMBLEY BLANQUEA A LA VISTA

SECRETARI HAVANO ha dit...

vostè es molt "estimat" dins la Penya amic Kalikenyo , algun dia d'aquests penjarem el seu puro a la nostra sala de fumadors ...

Hamal asuant ha dit...

Reclamo un especial del senyor pescaido, per vident.
La seva visió del furgol és impressionant.

Ojo al dato ha dit...

¿ustedes me permiten?
se puede alardear del barça, se puede decir mal del madrid pero, pero, pero
se puede ser educado y no lo veo por ningún lado.

Ojo al dato y ahora el dato es la educación.

Ojo pues al dato, ojo.

KaliKenyo que es peta de riure ha dit...

És curiosa aquesta reacció "castizo,castellano-espanyola" envers la ironia.
Quan pren la direcció de Centre cap a Perifèria a les hores és humor, alegria , "senyorio" i ves a saber quantes coses més. En canvi quan és a la inversa,a les hores es insult, manca de respecte etc...
Son tan divertits aquests espanyolets...

Ojo al dato ha dit...

menudo argumento de premio Nobel que te has sacado de la manga caliqueño

La Junta ha dit...

mira "ull a la dada", ets de pena però també ets entranyable

MADRIDISTA PINCHA VUESTRO GLOBO ha dit...

SERMONEANDO SOBRE EL SUPUESTO MADRIDISMO DE T-V-3 ME PARECE QUE LO ÚNICO QUE VAIS A CONSEGUIR ES QUE OS AVANCEN LA FECHA DE INGRESO EN EL FRENOPÁTICO

PERO QUIZÁS OS VAIS DIRECTOS A LA U.V.I. PUES EL VALENCIA OS BAILARÁ EN MESTALLA Y LA LIGA SEGUIRÁ CON EL GUIÓN PREVISTO RUMBO A LA CIBELES

SUMEMOS WEMBLEY Y LA COPA DEL REY

TANTA BLANCURA OS MATA

NADA, NADA, NI LA U.V.I. NI LE FRENOPÀTICO,

DIRECTOS AL TANATORIO

Joan Balcells ha dit...

senyor madridista,
amb la mà al cor li dic que vostè em fa por i que no m'agradaria trobar-lo en un carreró fosc ni ho recomano a ningú. Miri, el trobo perillós i tot.

Meritxell que us llegeix ha dit...

joan,
jo penso com tú però també penso que aquest noi necessita alicients a la vida i podria anar a fer cims, a caçar papallones, a regar un jardinet o a comptar ovelles en un prat humit.
visca el barça i la bona gent.

MADRIDISTA NO INSULTA ha dit...

OS RECUERDO QUE YO NO INSULTO Y QUE USTEDES NO HACEN OTRA COSA QUE MENOSPRECIAR. LEAN MIS PALABRAS AL DEDILLO Y VERÁN ALGUNAS PALABRAS ROTUNDAS PERO DE TIPO CLÍNICO Y CIENTÍFICO: TANATORIO, FRENOPÁTICO, ETC...ES DECIR QUE SON VOCABLOS PROFESIONALES DEL GREMIO SANITARIO

NO INSULTO A NADIE

Anònim ha dit...

MADRIDITA VUELA A OTROS PARAJES MAS PAREJOS A TU PAJARA MENTAL, ERES MAS FRIKI QUE LA ESTEBAN