PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 29 de juny del 2013

Terry Venables entra en el Principat de Catalunya





El llarg periple de Terry Venables, iniciat a Londres aquesta primavera i reiniciat en terres ibèriques des de la colònia de Gibraltar, segueix enfilant la seva fita. Una vegada ultrapassada la frontera dels Països Catalans, el nostre manager general ha fet parada i fonda, arrós i botifarra a les terres valencianes i, finalment, ha entrat triomfal a La Sènia. El manager Venables -com sempre amb parka i Lambretta- ha irromput en el centre de la Sènia acompanyat del bo i millor d'aquelles contrades. Xavi Vinaròs i Robert Abella -els famosos mods culés, també coneguts com TheVenablettes- han fet costat al flamant nou manager general del FC Barcelona. Festa grossa a La Sènia.


Més notícies. En Rubi -maresmenc i exitós entrenador del Girona- s'incorpora al nucli dur del Barça. Tito (entrenador), Roura (segon entrenador), Rubi (entrenador d'entrenadors), William Sbobet (doctor general) i Mentxu Alpari (infermera en cap), s'han retratat davant de l'institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt. El lloc escollit és el que fou centre d'educació secundària del nou entrenador d'entrenadors, Rubi. A la foto tenim l'equip al complet ( pendents de l'arribada del Manager General Mr. Venables )davant de l'esmentat institut. Atenció a les xeringues del tandem facultatiu.



Notícies calentes a la pollastreria xinesa bogardiana. Xuang Xil·li pilota la rotativa torradora de pollastres. Johan Cruyff ja regalima  en companyia de Guardiola i Estiarte.





divendres, 21 de juny del 2013

EL NOU MANAGER GENERAL DEL BARÇA I COL·LABORADOR DE TITO VILANOVA, SIR TERRY VENABLES, AVANÇA DALT DEL SEU SCOOTER PER TERRES VALENCIANES //////////////// NÚRIA FELIU I REGINA DO SANTOS PRESENTEN EN MANIFEST EN FAVOR D'UN PROCÉS CONSTITUENT COOPERATIU QUE FARÀ DEL BARÇA UNA COOPERATIVA SOCIAL TOTALMENT INVENCIBLE.




Abans de res...la publicitat. Sir Terry Venables menja chips!
Anem a pams. Dues línies d'atenció en plena marxa.

a) Recordem que Terry Venables ja és el manager general del Barça. Ha estat voluntat de l'entrenador Vilanova, d'acord amb les peticions cursades per la Penya Bogarde. Anglesitzar el club vol dir fer del Football un art basat en el fang, la grada, el fum i la cervesa.
Terry va arribar i va aterrar a Gibraltar. Terry és mod. Terry llisca carretera i manta amb la seva espectacular Lambretta farcida de miralls, espills i fars. Terry avança. Terry ha arribat a Penyiscola (la ciutat de les "penyes" i sense "ñ"). Terry, ben acompanyat d'altres mods bogarders degudament  folrats amb parkes militars, s'ha fet fort al nord del País Valencià i carrega les piles per fer via cap a Barcelona. Li seguim la singladura.







b) Núria Feliu i Regina do Santos prenen el relleu a Forcades/Oliveres i presenten el manifest per un Procés Constituent on es proclamarà la cooperativa social blaugrana. Emancipar clubs és cosa nostra. El ticket electoral Feliu/Do Santos, virtual però efectiu, marca la línia de flotació bogardiana i el món es rendeix als seus encants.



c) Tanquem redacció amb un nou fitxatge. El doctor William Sbobet tindrà una ajudant en la persona de Mentxu Alpari, la brillant infermera. La temporada també es decideix a l'infermeria.



dimecres, 12 de juny del 2013

RODA DE PREMSA DE LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE

INFORMEM QUE EL DIA 17 TINDRÀ LLOC AL PARLAMENT DE CATALUNYA L'HOMENATGE MÉS ESPERAT A LA FIGURA DE L'ANDREU NÍN.

UN DIA PER CRIDAR BEN FORT: 
VISCA LA REVOLUCIÓ  I VISCA EL BOGARDISME. UN DIA PER DIR BEN FORT QUE TENIM ENTRE NOSALTRES EL SEGUIDOR PERMANENT DEL LLEGAT DE L'ANDREU NÍN: 
EL GRAN SOCI PURO KALIKENYO.



DARRERA HORA BOGARDIANA:
 Núria Feliu i Regina Do Santos formen part del  ticket electoral virtual del bogardisme cooperatiu que guanyarà eleccions i revoltes fins assolir la gran cooperativa social i proletària de color blaugrana.  














Núria Feliu i Regina Do Santos, a la sala de premsa de la Penya Bogarde, anunciant davant els mitjans de comunicació internacionals la seva presentació a les properes eleccions  a Can Barça ...  (foto Zepo Press)


Ja sabeu: Anem molt forts! Anem directes a barraca! Anem a sac! ESTEM D'ASSEMBLEA PERMANENT. SOM CONSTITUENTS D'UN NOU FOOTBALL DEL POBLE.


RODA DE PREMSA DE LA JUNTA DIRECTIVA DE LA PENYA BOGARDE

En el dia d'avui, 12 de juny de 2013, s'ha reunit davant del monestir de Núria la junta de la Penya. La sessió ha tingut un caràcter extraordinari i una assistència ampliada de la Junta amb representants de la massa social cooperativa (ex-President Moore, Secretari Enric, Directora Eva Zepo, Presidenta d'honor Núria Feliu, responsable de la milícia Puro Kalikenyo, Sindic Josep, Comandant-Almirall de la Flota Bogardiana Esperit d'Esnaola i el coordinador d'afers britànics Lord Demian).



Acords de la sessió:

a) Davant la disputa Rosell/Laporta, el bogardisme es reafirma en la línia de lluitar sense treva per un model cooperativista sense tribunes. Seguirem el combat per terra (maquis i barricades), mar (Esnaola i la seva flota), aire (helicopters Vilanova) i a les institucions (candidatura bogardiana).

b) Anunciem la candidatura de Núria Feliu per concorrer a les eleccions presidencials del club i, amb el seu triomf, proclamar la Cooperativa Blaugrana. El bogardisme tanca files per la causa. Prou divisions. Anem de cara a barraca.


Notícia de darrera hora:
Terry Venables, el nou manager del FC Barcelona (que farà tandem amb l'entrenador Tito Vilanova) ha arribat a la península ibèrica amb un vol d'helicopter aterrant a l'aerodrom de la colònia britànica de Gibraltar. El nou manager s'ha retratat davant del penyal vestit amb la que serà la seva nova equipació blaugrana.


Tot just després d'aterrar,ha agafat la seva flamant Lambretta atapeïda de miralls i fars lluminosos i s'ha passejat vestit com es ell, un autèntic "mod",    per tota la trama urbana de la simpàtica colònia britànica. Tenim un bon dossier fotogràfic. Ara pujarà cap a Barcelona via País Valencià. 

 
Aquí el tenim acompanyat de tots els amics hammers gibraltarenys , "mods" de bona pasta i seguidors del Barça.


I aquí el tenim pels carrers de Gibraltar, ben acompanyat per la nostra sòcia bogardiana Gina Lolobogardinha, gran admiradora d'en Terry, la cara de felicitat de tots dos ho diu tot , una gran parella !!!


ANEM FORTS, MOLT FORTS !!!

dissabte, 1 de juny del 2013

LA PENYA BOGARDE MAI FARÀ VACANCES: GRAN ACTIVITAT AL FRONT, ALS CARRERS I ALS DESPATXOS..../////// ....100 BOGARDADES, 100 VILANOVADES, 100% CAMPIONS.


El video ens mostra el bo i millor de la nostra lluita: La Feliu, l'Arcadi Alibés, Pastallé, La Cubana...impresionant!
S'ha de veure tot sencer i no podeu perdre detall. Som invencibles! Orgull bogarder!  
La Penya Bogarde no farà vacances. Anunciem algunes fites que ens omplen de jòia: Les nostres insurreccions, els nostres fitxatges, la nostra música i la nostra gent. Anem a pams:



a) LES NOSTRES INSURRECCIONS. Efectivament els temps estan fora de mare. Retallades, centralisme, maldecaps, atur, madridisme... Tot això uneix i vertebra el front bogardià. A Sants tenim feina. Núria Feliu es reuneix amb un nou comitè milicià format per Màgic Andreu, Big Mama, March-Smart, Teresa Forcades, Arcari Alibés, Arcadi Oliveres i Enric Majó. Entaulats, prenen decisions i preparen la gran "estocada".










b) ELS NOSTRES FITXATGES. Efectivament, això va a tota vela. Ens il·lusiona el caràcter humil i casteller d'en Neymar. Un fitxatge barat i compromès amb les ONG's més senyeres del món i que ajudarà a superar tots els mals d'aquest sistema. Un regal , el bastoner de casa nostra !!!











Tema Terry Venables: Sabeu per què triga molt en arribar a Barcelona? Ah, caram! En Terry no vol despeses i és un tiu auster i solidari. Va marxar de Londres ja fà unes setmanes i s'acosta a Barcelona lentament i xino-xano dalt d'un ruc català. La darrera notícia ens remet a Terry dalt del seu ruc a l'alçada de Tolosa de Llenguadoc.












c) LA NOSTRA MÚSICA. Ja tenim el disc i la caràtula reveladora del primer duet Feliu/Venables i us el presentem.




d) LA NOSTRA GENT. En Dalí i en Pau Riba han ingressat en el panteó del bogardisme. A força de fer-se pregar amb comentaris incisius, ja els tenim aquí vestits amb la nova equipació. 








Anem a pams: 100 punts, 100 bogardades, 100 vilanovades, 100 raons per dir que som els més grans. 100% campions. Les coses clares. 4-1 a tot un Màlaga. 4-1 a tot un equipàs dirigit per una bellíssima persona com Pellegrini. 100 petons de Marta Coma!  


Anem a més pams: Abidal és el nou Gendarme de la Zepo. Super Abidal ja marca el pas al costat de la Zepo bogardiana. Nosaltres tenim el millor regal per Abidal. El Gendarme bogardià és el nou president d'honor de la Zepo.
  Anem més a pams: Hem sorprès a Terry Venables mirant la tele a casa seva. Terry és feliç pensant en el període màgic que li espera com a manager del FC Barcelona. Terry ha rebut la visita  del sindic Josep, del Missatger, la Gina Lolobogardinha, i la Laura LLompart 


Anem més a pams: Bartra enllustra les sabates per anar al West Ham i ja participa en la publicitat "hammer"de la propera campanya  :
i preparem tot l'escenari per l'arribada del nen Neymar que ja ha visitat la nostra seu del Golden Corner Marina per conèixer de primera mà el "bressol del bogardisme" i ha estat obsequiat amb la seva nova samarreta, signada per l'equip directiu de la Penya Bogarde ( secretari Henry ToSea, directora Eva Zepo i l'ex-president Angel Moore) . Serà frenètic. Tot comença. 
I tanquem crònica amb l'estimat i enyorat Mourinho: El volem! No ens mereixem la seva absència. Mou ha tancat temporada amb un espectacle meravellós. Mireu el documental:

Nota sobre el documental: Visió no recomanable a la gent amb problemes d'hipertensió o de mareig crònic. En aquesta filmació Mourinho presenta un estat lamentable i sangonós. Els dos senyors que romanen lligats a les cadires són Iker i Pepe (ho passen fatal). L'heroi del llançaflames és un membre de la comuna de Sants que segueix el dictat estratègic de Núria Feliu i intenta salvar els damnificats en un acte d'humanitat admirable. Mourinho esdevé The Special One i s'acomiada del Bernabeu per la porta gran. Geni i figura.