PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 29 de maig del 2014

Nosaltres no fem vacances. El bogardisme encapçala la renovació del projecte blaugrana i el canvi de règim

El projecte Bastida inclou un jugador raquitic. Una aposta d'alt risc a càrrec de Lluís Enric. El bogardisme exigeix una dieta de plom pesat amb Bucanero Bony incorporat, per engreixar el raquitic ex-sevillista.

Ivan Rakitic, fichado


Ningú ens aturarà. Ja som grandets i lliures.
Cap inspector podrà amb nosaltres. 
Ni un capità Contreras savi i buròcrata.


 Cap madridista Banzai podrà amb nosaltres.
El bogardisme va molt fort.



Aquest blog no descansa. Ara estem preparant la temporada. Ja tenim "sponsor" gràcies a Nico Nubiola. Bucanero Bimbo/Tigretón/Bony... dieta bogardiana com a part del projecte Lluís Enric.



Estem amb el soci Salva
El mundial ha de ser mexicà i anem a totes. 
El bogardisme aposta per la clau mariatxi.



El bogardisme assoleix un dels seus objectius. 
El Rei abdica i el Real Madrid es queda sense la copa de l'elefant.  Ambient republicà a can Barça. Bogardisme absolut!




Tot i l'ambient de flames i cops de porra que transcorreix a la comuna de Sants, el bogardisme retorna a les seves tasques ambientals. Direm que el complot de Sants inclou un grup de cascos blaus bogardians encapçalats per la sansenca Núria Feliu i per els dos nous socis Eloi Barbota Criminal, i Gustavo Adolfo Becquer. Plou foc i cendra. El bogardisme està a favor dels centres socials però també de la bona maror entre la gent del barri.

Entretant Lluís Enric segueix apretant els cargols de l'atalàia-bastida que ja es confirma com a eina rupturista del nou projecte. La colla del Bierzo Azulgrana i el seu Frente Bierzo-Laciano s'han sumat a l'empenta "bastidista" i sumen esforços amb la l'astre asturià.









Tot va bé a Gràcia. El nucli bogardià del barri s'entesta en la comunió comunitària entre bombins i bombons amb pintallavis. El trio Bombí i l'agent Núria Gago fan bola muscular en el gimnàs del barri. Emulant la ronalditis.

 
 
Ens arriba la meravellosa estampa adobada de teixit blaugrana amb el sindic Josep, el detectiu March-Smart , el Missatger Roger i Fray Berengario , meditant davant de la Moreneta lluint l'equipació.


El clan bogardià del Masnou aprofita els dies de sol i platja i junt amb les "bogardines " mostren el seu aspecte de felicitat dermoestètica. Pura felicitat: Joan Patateta, Goliat Tarzán Valls i Joan Farregarde. 

I com no podia ser més, la nostra orquestra assaja dia i nit: En Joan Cisa i en Miles Bogarde (saxo i trompeta) encaixen en el tandem acordionista Belda-Martinis , acompanyats pel magnífic banjo del mestre Angel Moore . Junts són invencibles.

dissabte, 24 de maig del 2014

L'ATLÉTICO DE MADRID ES PROCLAMA CAMPIÓ D'EUROPA.



DARRERA HORA 
POST-XAMPINYONS.
LA TROIKA I EL RÈGIM ES REUNEIXEN D'URGÈNCIA I VAN AL GIMNÀS.
Florentónguez, frustrat per la derrota, imposa el seu estil. Tenim les fotografies. Les compartim.


Fotografia superior (Arxiu Magnum). Comparativa del frontal de Salustiano Romualdo SR7 i José María Aznar. A continuació teniu el video de la sòcia del Real Madrid, Salustiana "Banzai" Pérez.



El bogardisme celebra el triomf de l'Atlètico de Madrid. La Champions té el just guanyador. L'equip de gala dirigit per l'heroi Txol·lo Simeó ha demostrat que es pot aturar la barbàrie, la troika, el règim i el No-Do. Un bon desenllaç abans de l'era Lluís Enric.



Una nit de glòria. 90 minuts de gran intensitat acaben amb un contundent 1-0 a favor de l'equip matalasser. El Real Madrid cau i desapareix del mapa. Adeu Real! Adeu! S'ha acabat l'equip del règim. "Sí, se puede".


El bogardisme, tot el bogardisme, tota la gent bogardiana, celebra amb el soci Raul Barea aquesta nit de jóia i germanor blaugrana i matalassera. 
"Sí, se puede".    


Raul Barea és proclamat nou president de la Penya Bogarde. Després d'un llarg període sense presidència, la penya recupera la figura del màxim "mandamás" bogarder. Raul Barea ja és el president de tot el bogardisme.  
Foto superior: President Barea, Puro Kalikenyo i Joan Estruch Pistonut.



Tot el bogardisme llueix els colors de l'Atlético. Ampli eco gràfic de la nit campiona.  

Fotografies Ayala S.A. Per ordre d'aparició de dalt a baix i d'esquerra a dreta: El trio Zepo, Patateta, Goliat Tarzán, Joan "El Buzo", Núria Gago "Agent Manchón", Trio Bombí de Gràcia, L'Esperit d'Esnaola, Conrad Canaló.

     
Entrada fulgurant de Torrente al Golden Corner. Tot el barcelonisme saluda al campió merescut. Estimem en Torrente. Nota: Cal observar, al costat de Torrente, al soci del Bierzo Ernesto Olañeta. Al fons, entre molts més, l'escultor que mai riu -Nico Nubiola-, Toni Estrader, Quim Gafarró i dos membres de la Zepo.

 
Salustiano Romualdo SR7 ingressa a la presó a pit descobert. El quinqui de plàstic es retira del futbol i ens mostra la seva enorme panxa, el seu espantós michel·lí, el seu greix, el seu cos deforme i inflat fruit d'una nefasta dieta de salsitxes transgèniques i caducades. L'aspecte de CR7 és espantós. Un anell de mitxel·lins francament fastigós. Ens interessa el tema, per això el destaquem de manera exponencial, mireu, mireu...










dissabte, 17 de maig del 2014

BON VENT I "BARÇA" NOVA : BASTINT EL FUTUR AMB EN LLUÍS ENRIC, L'HOME BIÒNIC.

LLUÍS ENRIC, EL BOGARDISME MUNDIAL JA ET SALUDA I T'ESTIMA DE TOT COR I APROVA TOTALMENT EL MÈTODE "BASTIDA POWER". EN PARLAREM I MOLT. LLUÍS ENRIC 100%.



PRIMÍCIA MUNDIAL DE BOGARDE NEWS!

Tenim en primícia el video de la primera sessió de treball...no us perdeu cap detall...atenció al sistema de joc amb doble marc i diagonals tubulars. Serem invencibles
 



En Lluís Enric va per feina i no perd el temps, aquí el tenim presentant al nostre nou porter Marc Andreu Estevet, des de la bastida del Gol Sud, mentre la resta de l'equip s'està entrenant a tot drap. Anem forts, molt forts, fortissims !!!


 


FOOTBALL MANUAL I SINAGOGA SHOW

El futbol manual ha parlat clar, el Maccabi de Tel Aviv li ha fotut la primera hòstia al Madrit dels peperos Florentónguez, Botella i González, 98-86, dissabte vinent la segona els arribarà a càrrec del Atletico de Madrid de Raul Barea .


FOTOGRAFIA Agència Samuel Gomelski. Els amics bogarders Pep Albert "Corasón Loco", Isaias Canaló i Eloi Barbota Criminal, celebren la victòria a la sinagoga ortodoxa de Premià...


El sindic Josep ja albira la nova temporada i el cicle virtuós del FC Barcelona. Sindic in Blue a tota vela...






Escac i mat. Ja s'ha acabat la temporada. El Barça no guanya la lliga, tot i empatar amb l'Atlético de Madrid, tot i jugar molt bé, tot i demostrar que som un equip misteriós i valent. Bon vent i barca (Barça) nova!
"El barcelonisme no guanya, 
però el bogardisme sí" (Andreu Nín).

Raul Barea, el soci bogarder matalasser ha rebut el passadís dels campions amb tot el bogardisme aplaudint amb respecte i agraïment.

 
Entretant...en un lloc perdut de gran Barcelona...Ferran Martinis i Núria Feliu evoquen l'Arca de Noè i parlen de futbol, fitxatges, acordions i numismàtica.


Ara toca ser matalassers atlètics i junts hem d'esborrar al Real Madrid de la faç de la terra. Bogardisme matalasser al 100%. Barea, president d'honor!


 
Visca la revolució. 
Visca Torrente. 
Visca Neptú. 
Bogardisme sideral. 
Com cal.