PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 27 de setembre del 2015

QUI VA A SEVILLA PERD LA SEVA CADIRA...PERÒ NO PERD RES MÉS. EUROPA BLAUGRANA I LA CULMINACIÓ BOGARDIANA DE LA INDEPENDÈNCIA SIDERAL


ANEM MASSA BÉ. MASSA BÉ.
SEMPRE ASSOLIM LES MILLORS FITES.
BOGARDISMO  MORT.


Primer de tot, us presentem aquesta noble parella d'intel·lectuals. El video és oscaritzable.
"Qui va a Sevilla per la seva cadira". Però no perd res més. Som així. Ens deixem portar per la llei de la gravetat i la pilota llisca damunt la ratlla de coca de la porteria contrària i els bastons de la mateixa porteria es fiquen allà a on ningú els hi demana. Total que ja canta tot plegat. Però som grans i sabem crear atmosfera de triplet. 1-2 i no hi ha pal que ens aturi. Anem massa bé. Massa bé. Com el país.


I estrenem un nou bogardista. Amb tots vostès, Escorpí Joan d'Amposta. El nostre home vol ser com nosaltres i ja el tenim aquí. Mireu-lo i gaudiu del seu escorpí mecànic. Tot ajuda en la cursa que ens portarà cap al triplet i la independència brutal. Som-hi!

 
INFORMACIÓ INTERNACIONAL


L'Europa blaugrana es rendeix als peus del Barça i el Bayer Aspirina cau espaterrat front l'allau ofensiu del tauró dental Suárez. 2-1 i liders europeus per sempre. Anem massa bé.


Localitzem els Ciudadanos anti-culés a les portes del Golden Corner: Arrimadas, Rivera, CR7, Xavier Sardà, Mario Lenin i Alberto Boadella...vestits del Real Madrid davant de la terrible pancarta taronja amb logotip C's i el text totalitari de: 
"La Ñ con sangre entra".


Es gira feina a la Corachán. El doctor William Sbobet encapçala el tractament de shock que guarirà la gran dama del bogardisme. Núria Feliu apreta fort l'estelada. 

Tot ben lligat. 


L'equip català del Vila-Reial lider de la vella lliga BBVA. El Barça pica fort al poderós equip insular de la UD Las Palmas (2-1). Messi és víctima de l'atac del Partido Popular i visita el departament de traumatologia de la clínica Sbobet. Els doctors Sbobet, Caparrós i la infermera Mentxu Alpari , acompanyats dels auxiliars masnovins ,Goliat Valls Weismuller, Farregarde i Patateta, fan de tot per salvar el nostre Déu.

Entretant al Golden Corner....Els bogardians reben la visita del senyor Espadaler i celebren l'art antiartista del bon futbol. Eduard de Reus imparteix el seu mestratge i tots dos celebren un dels gols de la tarda ...


I la cosa no queda així. L'aclapadora victòria independentista dels Junts pel Sí i dels de la CUP provoquen l'orgia absoluta a la plaça de l'Ajuntament de Premià de Mar. Antonio Baños, Raül Romeva i el gat xinès comparteixen amb el mestre Conrad Canaló la pancarta del procés. Diu la pancarta:

"Els ordinadors catalans 
ja tenen una lletra menys 
que els espanyols. La Ñ". 

   
Gatzara i xerinol·la absoluta als carrers de Premià:
Pep Albert, Quim Anxaneta, Lord Demian, Jordi Rovelló , Raul Matalasser i els Hnos.Quintero de Puigcerdà exploten d'alegria enmig de les masses estelades.


Gatzara total a Sants amb una Núria Feliu desfermada i imponent aixecant una enorme ampolla de Ratafia junt amb Les Bogardettes .Ja som un poble lliure. Ja som el bogardisme definitiu.


 Kalikenyo i Capri embolicats amb la senyera estelada roja davant de la botiga Doctrina Mistinguet.

 

dilluns, 21 de setembre del 2015

CELTA-BARÇA: NO PASSA RES. LES COSES CLARES I ELS CARAMELS SUGUS: PETEM TOTS ELS REGISTRES ESPORTIUS I SOBIRANISTES

 "@[1186299744:2048:Rudith Rude] no ha perdut el temps i s'ha fet la foto del dia amb el gat cupaire!"


No passa res. Celta-Barça 4-1 i ben jugat!
El darrer partit a la Liga Española BBVA. La setmana vinent comença la Lliga Catalana Caixa d'Enginyers-Triodos Bank.
 El gat xinès d'en Baños ens marca el camí de la ruptura.









Segueix a tota màquina una lliga administrativa -la darrera en el Regne d'Espanya- protagonitzada per un FC Barcelona de picarols, Sugus i coses clares. Nico Nubiola ofereix els Sugus als campions acompanyat de l'escultor Cuautehmoc ZamudioBarça 4, Llevant 1. Administrat i lligat. Anem massa forts.


Segueix a tota màquina un procés revolucionari pilotat per la Penya Bogarde representada per l'ex-president Angelot, el matalasser bogardià Raul Barea i el consul general de la unitat popular culé, el millor central de tots els temps, Oleguer Presas. Aquí tenim el gran moment de la trobada que segella el primer pas cap a la República Bogardiana dels Països Catalans.

Cesc Corgui dirigeix amb mà de ferro el bogardisme literari. Mireu-los : Eduard Antiartista, Syd Barretina i Cesc.


Mireu aquesta: Heus aquí el cartell que ratifica al soci Conrad Canaló com a artista multimatemàtic, cantant de números i bard de les mil lletres.


 
Més i més. Mireu com el soci Quim Superfonts -casteller de la Colla Vella de Valls- esdevé l'Anxaneta més veterà del món.


diumenge, 13 de setembre del 2015

PARTIT ADMINISTRATIU A ROMA + L'AFER SUGUS + GERARD PIQUÉ, SANT MATEU MESSI, NICO NUBIOLA I RAUL BAREA: ELS HOMES DE LA DIADA

CRÒNICA DEL NOSTRE CORRESPONSAL EDUARD ANTIARTISTA, DES DE ROMA


Partit administratiu a la Roma Città Aperta
Una ciutat sempre oberta a les meravelles
 i als grans clubs. 1-1.  Semi-Tucán.
Fem via lliure cap a la Xampinyons 2017. 
Som massa bons. En escreix de greix.
Roma mola. Roma sempre mola.
Ens plau comunicar-vos que Nico Nubiola és el nou president del consell d'administració de l'empresa
CARAMELS SUGUS DE SUCHARD



Primer de tot us presentem la meravellosa orquestra ICETA DISCO INFERNO FEDERAL BAND.

I ara tothom a llegir i a prendre nota del moment històric. Anem a pams. Primer de tot constatem la costellada amb xurros i xocolata a Cornellà. Els equips germans del Madrid i de l'Espanyol participen en una curiosa costellada amanida amb xurros, xocolata i bocates de calamars. S'estimen i mengen. Els panxuts Cristiano i Tamudo s'engreixen en una festa golafre coronada per el ballarí de techno-bacalao Iceta. Una orgia de llums, greix, xumpa-xumpa, alcohol i sexe desbocat. Tenim la imatge.

 Anem de cara a barraca. El FC Barcelona segueix demostrant que ha guanyat la lliga i practica un football espectacular dirigit per Mateu Messi. El nadó prodigiós, vint-i-quatre hores després de la seva arribada al món, ja la toca amb barretina i marca amb força, precisió i art. Mireu-lo! Nascut la mateixa DIADA.

BORN IN THE CATALONIA, SEPTEMBER 11.


Esportivitat pre-matx entre el nostre bogardià matalasser Raul Barea i el nostre representant botànic Albert Sinderes, el Senyor de les Petúnies


El procés constituent de la República Catalana necessitava un lideratge clar i que gaudís d'un ampli consens entre el poble bogardià. Dit i fet. Gerard Piqué presideix la República Catalana des del balcó de la Generalitat evocant el president Macià. Tenim la fotografia que ho demostra i en la que el veïem acompanyat del President del Barça, Xavier Puro Kalikenyo i els membres bogardians Josep Síndic i Joan Patateta i els acordionistes Ferran Martinis i Carles Belda , anem molt forts !!!


Com també tenim la meravellosa instantània dels dos presidents Piqué i Xavier Puro Kalikenyo vestits per l'ocasió, en plena caça de bolets ...

Nico Nubiola arriba a la Meridiana i participa a la Via Lliure de pet cap a la Independència exhibint l'estelada des de dalt d'un enorme mamut.



Observem també la parella Eduard Antiartista-Olga Xirinachs amb els punters ben encarats i en clara actitud reivindicativa. Gent anti-artista.