PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 27 d’agost del 2017

Nobitónguez treballa per Florentónguez, però nosaltres seguem l'herba i creix el poder negre per les bandes i les puntes.


DARRERA HORA DES DEL MERDABEU

El naufragi blanc és notori. Florentónguez comparteix posició amb el Girona City. Cambrers, ha arribat l'hora de la riallada! València empata a domicili i el Madrit avança de pet cap al seu ocàs.




S'ha acabat la serp estival. Hora de la veritat. Gamper a la butxaca, gira americana al sarró, costellades amb el Podrit sense sentit ni importància i dos partits de lliga excel·lint en joc, genialitats, generalitats i empenta. Messi és el factor Massagran i queda evidenciat en el magnífic muntatge gràfic cedit per un dels nebots més rellevants del mestre Folch i Torres: el grandiós flabiolàire i tocador d'arpes i trompes, Pau Plana. Moltes gràcies, senador de la boira!




Serem breus en lletra menuda. 0-2 en el camp del portentós, enigmàtic i fascinant Alabés de Vitòria. Messi les clava i l'equip tot just s'està formant i engreixant. Res de Nobitónguez ni de premsa pesada d'estiu i mareig. Hora massagran, hora massaforta, hora moltgran, hora molfort's. A la gespa aviat tot serà negre, com el jazz, com el soul, com el funk, com el Cola-Cao, com la vida mateixa. Preparem l'escenari en blanc i negre. Tot preparat per ballar-la. Dembélé (jove, negre, barat i lleuger), Sankpaulinho (massagran), Semedo (seriós) i el far que tot ho il·lumina: Umtiti. El més gran dels massagrans! 


DOSSIER NEGRE
Imatges del primer entrenament dels nous massagrans (foto 1 i 2) i de les rodes de premsa de Semedo i Dembélé (fotos 3 i 4).


11 comentaris:

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Toqueu la ratlla fina que separa l'humor de l'escarni.
Què preteneu ara?
És necessari tocar temàtica racial?
ah, sí clar que es tracta de la roda de cada dia.
Caureu fàcilment en la caricatura.

Goliat Valls Tarzan dels micos ha dit...

connecto amb vosaltres i soc felic

Joan Estruch Mestre ha dit...

Pistonut i torno a estar entre vosaltres

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...



Potser amb un curset podreu saber el que és el futbol i deixereu de dir tonteries.



El fútbol es un deporte de equipo jugado entre dos conjuntos de once futbolistas cada uno. Se juega en un campo rectangular de césped, con una meta o portería a cada lado del campo. El objetivo del juego es desplazar una pelota a través del campo para ubicarla dentro de la meta contraria, acto que se conoce como gol. El equipo que marque más goles al cabo del partido es el que resulta ganador.

Reglas del fútbol


Los partidos de fútbol tienen una duración de 90 minutos, que se juegan en dos partes de 45 minutos cada una, con un descanso de intermedio de 15 minutos.

Campo de fútbol


El terreno de juego donde se disputan los partidos de fútbol, tiene unas medidas de entre 90 y 120 metros de largo, y entre 45 y 90 metros de ancho.
El campo de fútbol dispondrá de dos partes iguales separadas por una línea de medio campo con un círculo central de 9,15 metros de radio.
En cada parte del terreno, habrá dibujadas dos áreas, una grande y una pequeña. En medio de ambas se situará el punto de penalti, a 11 metros de la línea de portería o línea de fondo.

Balón de Fútbol


El balón, pelota o esférico con el que se juega a fútbol, tiene un peso de 410 a 450 grs. y una circunferencia de 68 a 70 cm. El balón de fútbol tiene dos capas, una cámara interior de caucho y una cubierta exterior de cuero flexible. Tiene que estar hinchado a una presión de 600 a 1.100 gr/cm2.

NICnu ha dit...

Morgen,
Esteu de vacances? Recolliu el correu? Ignoreu els meus serveis?
Vull pensar que no, que sou bona gent i que de la seriositat en feu bandera i no pas falsa actitud.
Danke final...Öbs terminal...Neubaten parcial

Marc Galí ha dit...

Berrigan,
esmorzes,
dines
i sopes?
Dorms
i descanses?
Pren-te un fàrmac
i seras alguna cosa més
que el pobre diable que ara ets.
Estas perdut
en una selva agredolça.
Coneixes els antiartistes?
Jo en soc un,
l'Eduard és el gran pare.
Des de Reus amb la fornal,
la ploma i el didal.
Recondueix el teu rictus.
Vé el bé quan el be pastura.

penyabogarde ha dit...

Nico, no tenim notícies de cap carta...Estarem amatents.
Abraçades anticipades i esperem que això sigui el preludi de la nostra trobada en ferm i personificada.

NN nic Nub ha dit...

Morgen,


començo a tenir la mosca al nas i em pica.


Res de Danke

Nnico Nubiola (NN*) ha dit...

Morgen,
O el servei de correus del Vallès és poc seriós, o el servei de correus de la vostra vila és massa rialler i ximple, o m'esteu amagant les sensacions que us ja proporcionat la meva treballada missiva. O teniu por i recança de la trobada que s'esdevindrà entre els nostres físics com a continuació natural de la carta que ara ens ocupa.
Danke a mig gas
Entschudilgen Sie, per si m'he precipitat.
Repeteixo:
Entschudilgen Sie.

Nnico Nubiola (NN*) ha dit...

Morgen,

denunciaré CORREUS davant del tribunal de La Hàia


Danke, Entschudilgen Sie.

penyabogarde ha dit...

Nico: Ja la tenim, ja la tenim, ja la tenim, ja la tenim i ens emociona i farem un dossier especial en aquest blog amb detalls i el·logis. Ja ha arribat el gran moment de la nostra encaixada de mans. Ets molt gran, el més virtuós de tots els bogardistes.
Estem seriosament satisfets.

LA JUNTA