PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 29 de març del 2017

LA PANOTXA RETICULAR o TRACTAT DE LES ERRADES HUMANES

EL BOGARDISME ESTÀ DE JOIA, 
AVUI ÉS UN GRAN DIA PER TOTS ELS BOGARDISTES DEL MON. US PRESENTEM EN EXCLUSIVA EL QUE JA ES POT CONSIDERAR COM EL TRACTAT MÉS CLARIVIDENT SOBRE LA CONDICIÓ HUMANA. L' ACABEM DE REBRE, VIA POSTAL,  DEL SEU AUTOR, EL NOSTRE ESTIMAT BOGARDISTA SR. NICO NUBIOLA I QUE PORTA EL TÍTOL DE :

" LA PANOTXA RETICULAR 
  o TRACTAT DE LES ERRADES HUMANES"  


dilluns, 20 de març del 2017

Propulsats cap al triplet


Jornada memorable. El FC Barcelona Mitjons Molfort's estrena samarreta i en clava 4 al València. El nostre soci bogardista Estruch Pistonut ha estat l'encarregat de fer la presentació minuts abans de l'inici del partit ...
Partit superbogardià amb tres empats abans de la victòria (0-0, 1-1 i 2-2 fins arribar al divertit 4-2). Imatge del tercer empat celebrat per Tónguez Powers:



Primer de tot. El xut d'honor del partit a càrrec del coordinador del bogardisme del País Valencià, Santi Almenar. Samarretes noves i ambient de festa, falles i germanor PP.CC. 100%.
La gran nit d'André Gomes. El millor jugador portuguès de tots els temps. L'home de la musculatura magnètica. Andreu Gomis, el lussità d'or. Grandiós.
Florentónguez segueix insaciable amb la seva sinistra agenda i els seus SMS's letals i perversos.
Passem a descriure la setmana Tónguez:
Sorteig Xampinyons. Després del caramel del Bayern München, sopar de gala a Berlin. Florentónguez i Merkel parlen de les seves coses i preparen l'eliminatòria.
Tarda de pinxos i copes a Bilbao. Florentónguez i Esperanza Aguirre de farra a la ciutat vascongada. Els hem pillat amb txapel·la, 'zamarra' del Bilbao i de pikus pardus ..... 
L'endemà del tongo de San Mames: Florentónguez presenta la seva candidatura a Lehendakari. Mireu-lo a Gernika, davant de l'arbre. A tot cas. Les provincies vascongades ja són blanques i Tónguez proclama el seu darrer objectiu: Presidir-ho tot. Txapel·la de gala per el gran maligne.

dilluns, 13 de març del 2017

El BARÇA ÉS UNA O.N.G.


El bogardisme confirma que anem molt forts i molt sobrats.


DEPORTIVO CURUNYA 2
BARÇA RATAFIA RUSSET 1
***************************
SOM UNA O.N.G.
Som hippies!
Bogardisme bonista i bo. Som una ONG. El FC Barcelona Ratafia Russet metabolitza el triomf remuntador amb una nova prova de la seva polivalència. Ara som una ONG. Som hippies!

Lluís Enric i els seus homes han detectat les necessitats dels clubs modestos i hem anat al rescat del malmès Deportivo. Recepta senzilla: Et marquen un gol, els empates magistralment i els acabes oferint un salvavides per refer la seva empresa. Resultat interessant. Prestació bonica. Bons valors. Som gent maca i quan convé no anem forts i fem de la bona obra el nostre senyal d'identitat. Som hippies. Som bons. Som una ONG dolça, happy-flower i molt maca.

Ambient fantàstic de pau i amor al Golden Corner, els bogardistes Jordi Rovelló i Xavier "Puro" Kalikenyo en son la mostra. Som hippies.


Tenim més imatges. Jugades boniques. Equipació blaugrana. Mireu en Gandhi fent un xut sense soroll.  El pacífic mitja-punta imprimeix bonhomia al nostre equip. Som molt bona gent. Som hippies.
Més valors positius. Tot és amor. El trident reparteix flors entre l'afició rival. Som gent maca. Bona gent. Som hippies.
Bartomeu intercedeix -vestit del Barça- entre Rajoy i Puigdemont. Hi haurà acord. Pacte total. Pau a la terra. Som una ONG. Som hippies.








Més mostres del bonisme barcelonista: Winston Bogarde i el poeta Marc Galí tallen la cinta i inauguren un centre d'atenció per als socis orfes madridistes. Som hippies.
La Zepo mostra el seu armament pacifista. Mireu-los: Flors en els fusells! Som hippies.
Santi Almenar fuma la pipa de la pau amb CR7. Mireu-los! Som dolços i som molt bona gent. Som hippies.


dijous, 9 de març del 2017

BOGARDISME E(X)STREMIDOR


Primer de tot, les lamentacions: No hem empatat. Però ens ho hem passat molt bé. Hem passat del 0-0 inicial a un contundent 6-1 que converteix el bogardisme en un domini extremidor a prova de qualsevol consideració històrica, geogràfica, económica, tèrmica, termal i cultural. 

Lliçó Magistral del Mestre Conrad Canaló a Lluis Enric : 6 dits son 6 gols i punt. 
Fantàstic !!!

Tenim imatges molt punyents de la nit de les nits nocturnes, la mare de totes les nits.  El Missatger demana calma.


La nit més es(x)tremidora del bogardisme. El món sencer aplaudeix sense aturador:






 
Tenim imatges brutals de la nit de nits, de la mare de totes les nits. L'ambient s'escalfa al monestir de La Cisa. Pep Albert"Corasson Loco"munta una prèvia amb cinc ciris i encara s'en deixa un pel camí. Mireu-lo.

Felicitat Bogardiana al Golden Corner :

Santi Almenar, Isabel Clara Simó i Empar 'Empat' Marco circulen dalt d'una limoussina descapotable per les grans avingudes valencianes. Quatre barres sense blau! Socis valencians bogardians!

Els paus de Ponent la fan grossa, i arriben al Camp Nou , ben equipats i amb la seva nova "scooter" blaugrana .... Socis bogardians de Ponent. Far West en combat!

Àngel Vallverdú, Marc Galí i Nico Nubiola comparteixen el faristol a les Nacions Unides i despleguen estelades sense treva.
Secció d'Alta Cultura Bogardiana.
 
Unai a l'ast a tota màquina. El pollastre gira sense pietat dins de la màquina bogardiana. El cuiner Ferran Martinis no té aturador i dirigeix la maquinària a tota vela.

Merder a Canaletes! La Zepo s'emporta detingut al provocador madridista Ted Berrigan , bona feina del servei secret Bogardià ...

La gran imatge de la Moreneta al Golden Corner. La nostra mare de tots els déus, ella, la Moderneta pren ratafia sense parar. 

Edició especial amb més i més bogardisme: